Balul Francofoniei, 30 martie

0

Deşi a trecut vremea Bucureştiului cu „bonbons au chocolat” şi cu oameni franţuziţi, Micul Paris încă sărbătoreşte luna francofoniei. 

Alăturându-se acestui fenomen internaţional, Asociația Studenților și Absolvenților Filierei Francofone (ASAFF) sărbătorește libertatea, fraternitatea şi egalitatea. Balul Francofoniei este singurul eveniment care celebreaza francofonia într-un mod unic și elegant, având loc la Casa Universitarilor, pe data de 30 martie.

afis ballll

Alături de invitaţii din mediul business, cultural, ONGS-ist, academic și de membrii şi alumnii ASAFF ne vom  bucura de câteva ore de networking sub însemnele şi valorile francofoniei. Acest eveniment a devenit o tradiţie, fiind organizat de către ASAFF de nouă ani sub egida Ambasadei Franţei și a Institutului Francez.

Suntem nerăbdători să vedem cum tema de anul acesta, „Les Années Folles”, va reuşi să unească cele patru medii prezente la eveniment. Noi ne-am aranjat rochiile, costumele şi cărţile de vizită pentru cel mai mare eveniment de networking francofon.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează