Balul Caritabil Edelweiss – O seară de basm!

0

Marele bal caritabil, Edelweiss – in beneficiul HOSPICE Casa Speranței, a ajuns la a 13-a ediție și va avea loc în data de 2 noiembrie la Biblioteca Națională,  începând cu ora 19.00. Tema din acest an este ’’O seară de basm’’ și anunță o seară plină de surprize pentru cei 300 de invitați așteptați.

Gazdele evenimentului sunt îndrăgiții Pavel Bartoș și Dana Rogoz, care vor fi însoțiți de invitați de marcă, precum Printesa Marina Sturdza și E.S. Dl. Martin Harris, Ambasadorul Marii Britanii, Dl. Dumitru Dorin Prunariu, Dl. Ioan Nemtoi, Dl. Helmut Duckadam, precum și alte  personalități și invitați surpriză din țară și din străinătate.

Princess marina Sturdza

Anul acesta organizatorii și directorul artistic Maria Andrei au pregătit cîteva pachete de licitație unice și pe care ’banii nu le pot cumpăra’. Printre principalele pachete de licitație din acest an se numără o călătorie împreună cu echipa Steaua București în avionul echipei, sejur alături de echipă în Londra și bilete în loja VIP alături de oficialii Stelei pentru meciul Steaua- Chelsea din Liga Campionilor.

De asemenea, participanții vor putea licita și pentru o noapte în dormitorul în care s-a născut Regina Maria a României, din Eastwell Manor. În plus, cuplul câștigător va primi drept premiu un costum de la Tudor, Personal Tailor și o rochie din colectia ” Elements” , având  ocazia de  a-l întâlni pe Lordul Sackville West la Castelul Knole din Sevenoaks.

Vor fi licitate, în exclusivitate, 6 lucrări realizate în cadrul proiectului Style & Nature, Elements, oferite în avantpremiera evenimentului cu același nume și care îi are ca protagoniști pe Dumitru Dorin Prunariu, Andreea Răducan, Ioan Nemtoi, Ioan Bolborea, Nicolae Moldovan și Camelia Potec, în ipostaze inedite, fiecare dintre acestia reprezentând un element al Naturii.

Se vor licita obiecte donate de vedete de la Hollywood, o bijuterie cu diamante, oferită de celebra casă de bijuterii Sabion, o petrecere mobilă cu ciocolată oferită de Heidi și o vizită cu degustare și ședere la Vila Dobrușa, în ținutul vinului Drăgășani, locul de naștere al vinurilor Avincis.

Toate pachetele vor fi oferite spre licitație doar în cadrul evenimentului, dar pentru cei care nu sunt prezenți va exista posibilitatea licitatiei prin email, printr-o înscriere prealabilă la auction@hospice.ro.

“Balul Edelweiss este cel mai important eveniment de strângere de fonduri organizat de HOSPICE  Casa Sperantei, prin care susținem serviciile gratuite pe care le oferim. Anul acesta dorim să strângem fonduri și pentru construcția noului centru HOSPICE din sectorul 2, care va ajuta anual 2000 de pacienți cu boli grave de sănătate să primească îngrijirea de care au atât de mare nevoie. a declarat Alexandru Pădureanu, Director Executiv HOSPICE Casa Speranței.

Balul Caritabil Edelweiss este susținut de companii precum: Fundatia Vodafone, Fundatia Help Net, Whiteland Import Export, GlaxoSmithKline, Sofmedica, Fundatia Acvatot, Veolia Water Solutions & Technologies Romania, Kaufland Romania, Fildas, KPMG, Raiffeisen Bank, ProTV  și va fi găzduit prin generozitatea Ministerului Culturii.

Balul Caritabil Edelweiss, ajuns la a 13-a editie, este primul si cel mai mare bal caritabil din România organizat cu scopul de a susține cauza HOSPICE. Balul este organizat de HOSPICE Casa Sperantei cu scopul de a strânge fonduri pentru susținerea serviciilor gratuite de îngrijire a copiilor si adultilor cu boli incurabile. Biletele pentru bal costă 175 de euro și pot fi achiziționate prin email la events@hospice.ro .

***

HOSPICE Casa Speranței (www.hospice.ro) este cea mai mare organizație medicală non-profit din România care asigură gratuit servicii de îngrijire paliativă pentru copii și adulți cu boli incurabile în București, Brașov, Făgăraș și Zărnești.

Îngrijirea paliativă este îngrijirea menită să amelioreze calitatea vieţii pacienţilor şi familiilor acestora, atunci cand se confruntă cu probleme asociate bolilor ameninţătoare de viaţă, prin prevenirea şi înlăturarea suferinţei, prin identificarea precoce, evaluarea şi tratamentul durerii şi al altor probleme de natură fizică, socială, psiho-emoţională şi spirituală. (dupa Definiţia Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, 2002)

HOSPICE asigură gratuit, de 21 ani, servicii de îngrijire paliativă pentru copii și adulți cu boli incurabile şi a fost desemnată ca fiind centru de excelență pentru Europa de Sud Est.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.