Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

BALUL BUCUREŞTIULUI INTERBELIC / joi, 23 mai 2013

0

Va invitam joi, 23 mai, ora 20.00, sa ne bucuram impreuna de o seara relaxanta, cu iz interbelic, cu povesti, amintiri din vremuri pline de farmec si oameni inteligenti intr-un décor festiv: Sala Bizantina si Sala Gotica a Cercului Militar National.

Pentru cateva ore, ne vom imagina ca ne-am intors in timp: ne vom amuza improvizand tinute inspirate din moda interbelica (rochii charleston, perle si accesorii pentru doamne, frac sau costum negru de seara pentru domni), vom asculta cantece din Bucurestiul de altadata, vom invata cativa pasi simpli de foxtrot, charleston si tango si ne vom delecta urmarind momentele de teatru pregatite de actorii Smaranda Caragea, Karina Nagy si Nae Alexandru.

Participantii la bal se vor bucura de surprize si premii din partea partenerilor nostri din acest an: VINARS BRANCOVEANU, PELLAMAR, GRAMMA WINES, parfumuri NUIT POUR FEMME.

Pentru ultimele locuri, taxa de participare la Bal este de 150 de lei, iar pentru grupuri se pot oferi reduceri suplimentare.

Acest eveniment este organizat cu sprijinul Brancoveanu Vinars, Gramma Wines, Timisoreana, si Pellamar.

Bal_20133 

Data: 23 mai; Ora: 20.00

Loc: Cercul Militar National, Sala Bizantina si Sala Gotica, (intr. din str. C-tin Mille)

Taxa: 150 de lei; Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO

http://www.balulinterbelic.ro/

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.