Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Balul Bobocilor ETTI 2013 / 11 noiembrie

0

Roșu, opulență, mister, extravaganta, dans! Pe scurt… Moulin Rouge! Incitant, nu? Atunci lăsați-vă fascinați de atmosfera pe care o creau în trecut spectacolele de cabaret!

Vom celebra “La Belle Epoque”, un mix inedit de frenezie și stil, în seara de 11 noiembrie 2013, începând cu ora 22:00, în Princess Club București.

Liga Studenților Electroniști vă invită să îi punem în lumina reflectoarelor pe bobocii Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, păstrând atmosfera parisiana de la granița dintre secolele XIX și XX, pentru ca mai apoi Delia să ne reintroduca în atmosfera contemporană.

Sunteți așteptați să simțiți “La Joie de Vivre” pe ritmuri excentrice și să vă bucurați de o atmosferă boemă presărată cu picanterii!

Mai multe detalii găsiți la: https://www.facebook.com/events/253542904799132/?ref_dashboard_filter=calendar

bal etti 2013

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.