Bal de caritate – Bucurestiul D’altadata!

0

BUCURESTIUL D’ALTADATA REINVIE LA PALATUL GHIKA!
TINUTA cu specific interbelic OBLIGATORIE*

Bucuresti, 8 octombrie 2010, PALATUL GHIKA, incepand cu orele 18.30

Vineri, 8 octombrie, PALATUL GHIKA reinvie cea mai fasta perioada din istoria romanilor: perioada interbelica.

Tot atunci, PALATUL GHIKA se dedica operelor caritabile, strangand fondurile necesare tratamanetului tanarului pictor BOGDAN MIHAI RADU.

Pictorul Bogdan Mihai Radu, de doar 31 de ani, a fost diagnosticat cu poliradiculonevrita acuta (sindromul Guillain-Barre, o boala rara care duce la paralizia membrelor) si are nevoie de ajutor pentru a putea picta din nou. Echipa de doctori ai Spitalului Univesitar Bucuresti, sectia Neurologie, spune ca e nevoie de un tratament indelungat, care implica multe proceduri si investigatii necesare pentru tratarea completa a pacientului pana la vindecarea
absoluta. Recuperarea finala poate dura chiar luni de zile.

Pentru BOGDAN, Palatul Ghika organizeaza 2 evenimente de anvergura: CONCERT CARITABIL cu formatia VAMA – 1 octombrie si BAL DE CARITATE ‘BUCURESTIUL D’ALTADATA’ – 8 octombrie.

Din programul Balului Bucurestiul D’Altadata din 8 octombrie:
– concert chitara clasica si flaut cu Dan Stancu si Augustin Creznaru
– concert cu muzica romaneasca interbelica, chansonette si melodiile Mariei Tanase interpretate de Jezebel, alaturi de IANI GHEORGHE, CRISTIAN GHEORGHE, CRISTI BARAN si IONEL TANASE
– duet Irina Iordachescu si Mario Vasiliu
– recital Hector Lopez
– Irina Sarbu acompaniata de pianistul Puiu Pascu
– tango argentinian cu TangoTangent
– caricaturistul Adrian Bighei
– si LICITATIA cu obiecte din perioada interbelica, precum si operele donate de prietenii artisti pentru Bogdan.

Pe toata durata balului, gazda dumneavoastra va fi ADI NARTEA, iar actorul ANDREI DUBAN va sustine licitatia. Taxa de acces la BAL este de 100 RON,  reprezinta DONATIA catre artistul BOGDAN MIHAI RADU si include accesul nelimitat pe toata durata spectacolului.

foto Florin Ghinda, 2009

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează