Bal de caritate – Bucurestiul D’altadata!

0

BUCURESTIUL D’ALTADATA REINVIE LA PALATUL GHIKA!
TINUTA cu specific interbelic OBLIGATORIE*

Bucuresti, 8 octombrie 2010, PALATUL GHIKA, incepand cu orele 18.30

Vineri, 8 octombrie, PALATUL GHIKA reinvie cea mai fasta perioada din istoria romanilor: perioada interbelica.

Tot atunci, PALATUL GHIKA se dedica operelor caritabile, strangand fondurile necesare tratamanetului tanarului pictor BOGDAN MIHAI RADU.

Pictorul Bogdan Mihai Radu, de doar 31 de ani, a fost diagnosticat cu poliradiculonevrita acuta (sindromul Guillain-Barre, o boala rara care duce la paralizia membrelor) si are nevoie de ajutor pentru a putea picta din nou. Echipa de doctori ai Spitalului Univesitar Bucuresti, sectia Neurologie, spune ca e nevoie de un tratament indelungat, care implica multe proceduri si investigatii necesare pentru tratarea completa a pacientului pana la vindecarea
absoluta. Recuperarea finala poate dura chiar luni de zile.

Pentru BOGDAN, Palatul Ghika organizeaza 2 evenimente de anvergura: CONCERT CARITABIL cu formatia VAMA – 1 octombrie si BAL DE CARITATE ‘BUCURESTIUL D’ALTADATA’ – 8 octombrie.

Din programul Balului Bucurestiul D’Altadata din 8 octombrie:
– concert chitara clasica si flaut cu Dan Stancu si Augustin Creznaru
– concert cu muzica romaneasca interbelica, chansonette si melodiile Mariei Tanase interpretate de Jezebel, alaturi de IANI GHEORGHE, CRISTIAN GHEORGHE, CRISTI BARAN si IONEL TANASE
– duet Irina Iordachescu si Mario Vasiliu
– recital Hector Lopez
– Irina Sarbu acompaniata de pianistul Puiu Pascu
– tango argentinian cu TangoTangent
– caricaturistul Adrian Bighei
– si LICITATIA cu obiecte din perioada interbelica, precum si operele donate de prietenii artisti pentru Bogdan.

Pe toata durata balului, gazda dumneavoastra va fi ADI NARTEA, iar actorul ANDREI DUBAN va sustine licitatia. Taxa de acces la BAL este de 100 RON,  reprezinta DONATIA catre artistul BOGDAN MIHAI RADU si include accesul nelimitat pe toata durata spectacolului.

foto Florin Ghinda, 2009

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează