Bagpuss, cel mai bun costum de la Maratonul din Londra vine la Bucuresti

0

Costumul Bagpuss, 10kg si 2,10 metri inaltime, a fost votat de presa britanica la Maratonul International din Londra 2012, cel mai bun costum din competitie. Pisica roz, este un personaj foarte celebru in Marea Britanie si va incerca sa cucereasca si admiratia bucurestenilor Duminca, 7 octombrie la Maratonul International Raiffeisen din Bucuresti.

Bagpuss va alerga pentru cea mai mare fundatie medicala din Romania, HOSPICE Casa Sperantei pentru a strange fonduri pentru ingrijirea copiilor cu boli incurabile. Va imbraca costumul, James Niblett, director la Hospice.

Alaturi de James va alerga si actorul Dorian Boguta, impreuna cu aproape 200 de persoane, sportivi si angajati din mari companii bucurestene care au strans fonduri pentru cauza hospice.

In fiecare an, tot mai multi alergatori se alatura echipei hospice pentru a strange fonduri în mod individual de la familie, prieteni si colegi. Pentru cei mai multi dintre ei este prima data cand alearga intr-o cursa de maraton si prima data cand organizeaza actiuni si evenimente de strangere de fonduri pentru o cauza umanitara. Primesc in schimb un tricou tehnic, servicii si receptie post-cursa, precum si o invitatie VIP la Pasta Party unde au ocazia sa se intalneasca si sa manance cat mai multe paste.

Anul trecut, alergatorii din TEAM HOSPICE au strans impreuna suma de 50.000 Euro, bani care au contribuit la sustinerea serviciilor gratuite de ingrijire paliativa pe care le ofera HOSPICE Casa Sperantei. Puteti sustine alaturi de alergatori cauza hospice trimitand un sms in valoare de 2 euro la 8838.
Hospice Casa Sperantei multumeste partenerilor care sustin aceasta campanie: Dyson, European Drinks, Hervis, Noriel Toys, Duracell, Athenee Palace Hilton, Cocor Media Channel, Spectacular TV, Intercontinental si Petrom.

***
HOSPICE Casa Sperantei (www.hospice.ro) este cea mai mare organizatie medicală non-profit din România care asigură gratuit servicii de îngrijire paliativă pentru copii si adulti cu boli terminale în Bucuresti, Brasov, Făgăras si Zărnesti .

Îngrijirea paliativă este îngrijirea menită să amelioreze calitatea vieţii pacienţilor şi familiilor acestora, atunci cand se confruntă cu probleme asociate bolilor ameninţătoare de viaţă, prin prevenirea şi înlăturarea suferinţei, prin identificarea precoce, evaluarea şi tratamentul durerii şi al altor probleme de natură fizică, socială, psiho-emoţională şi spirituală. (dupa Definiţia Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, 2002)

HOSPICE asigură gratuit, de 20 ani, servicii de îngrijire paliativă pentru copii si adulti cu boli incurabile şi a fost desemnată ca fiind centru de excelentă pentru Europa de sud-est.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.