Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

B Cause de Ziua Internațională a Hranei

0

Cu ocazia Zilei Internaționale a Hranei, Agenția Creionetica sărbătorește trei ani de când creionează idei pentru cu simț etic. B Cause este una dintre ele, iar prin magia colajului vom plasa legumele în contexte inedite. Vă invităm la Gallery, pe str. Leonida, nr 9-11, pe 16 octombrie, începând cu ora 19:00 ca să descoperiți inițiative de consum responsabil și să petrecem împreună această zi specială pe muzica lui Cristian Fierbințeanu.

ziua-internationala-a-hranei-parteneri

Ziua Internațională a Hranei a fost celebrată pentru prima dată în anul 1981 și sunt peste 150 de țări care dezbat probleme precum sărăcia și foametea. Anul 2016 dezbate tema “Hrana și agricultura ar trebui să se adapteze la schimbările climatice”. Astfel, la Gallery, artele vizuale vor fuziona cu încurajarea alternativelor pentru un stil de viață sănătos.

19:00 Deschidem evenimentul cu expoziția B Cause

19:30 Inițiative de consum responsabil: hrană sănătoasă, design de obiect, cărți de specialitate și alte surprize

20:00 Proiecție video by Ileana Szasz – colaj de imagini urbane

21:00 Concert Fierbințeanu Solo Live

Lucrările “B Cause” dau viață sloganului “Semințe nutritive pentru un viitor durabil” și fac o alăturare a temei ONU 2016: “Anul internațional al semintelor și legumelor” cu arta de intervenție.

Expoziția a fost selectată la Romanian Design Week 2016 și a fost prezentă la evenimente din Cluj, Timișoara și Iași.

Seara va culmina cu un show live de muzică electronică de Cristian Fierbinteanu solo. Concertul va fi la granița între performance și compoziții originale alternând pasaje acustice, electronice și momente de improvizație. Cristian Fierbinteanu face parte din trupele Fierbinteanu și Plurabelle alături de care lansează muzică la Local Records în Romania și Stellar Kinematics din Franța. Pentru mai multe detalii: www.fierbinteanu.com

Creionetica (www.creionetica.ro) este o agenția de creație și producție media care aspiră la o societate mai echitabilă, mai cultivată, mai conectată cu natura. Din 2013 organizația face puntea între arta vizuală contemporană și cauzele sociale, de mediu, culturale, educaționale și orice concept care aderă la o dezvoltare durabilă.

Partenerii evenimentului sunt: Solaris, Domeniile Sâmburești, Gallery Cafe, Artivist.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.