Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

B Cause – colaj de cauze globale

0

B Cause, o expoziție despre cauzele și idealurile cu care ne identificăm, se manifestă prin puterea de convingere a colajului. Vernisajul are loc în mansarda Simbio, miercuri – 17 februarie, începând cu ora 18:30. Expoziția este organizată de agenția Creionetica și este deschisă publicului timp de două săptămâni, până pe 2 martie.

Afis B Cause parteneri FINAL
B Cause. Be a cause. Because.
Expoziția B Cause inițiază un dialog vizual între pasiunea de a lupta pentru o cauză și simpla plăcere de a descifra arta colajelor.

Cele 20 de lucrări B Cause creează un univers suprarealist care dă viață și culoare subiectelor cărora le datorăm sau revendicăm identitatea noastră și a societății în care trăim. Ele conturează sistemul nostru de valori și idealul colectiv. Astăzi, suntem în continuare într-o transformare și luptă constantă: justiția socială, drepturile omului, protecția mediului, libertatea presei, pacea mondială etc.

Laitmotivul expoziției este reprezentat de legume, iar inspirația este dată de tema ONU pentru 2016: „Anul internațional al semințelor și legumelor”, care ne invită la un stil de viață sănătos.

B Cause este un concept dezvoltat de agenția Creionetica și colaboratorii săi. Agenția de creație și producție media face puntea între arta implicată și cauzele sociale, de mediu, culturale, educaționale și orice demers care aderă la o dezvoltare durabilă.

Echipa B Cause este formată din: Andrei Bucureci – art director, Cristiana Bucureci – artist colaje, Ioana Călimanescu – responsabil PR & Event, Liviu Runcan – producător audio-video și Ileana Szasz – producție foto-video.¬

Campanie susținută de creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, Pensiunea Delta Dunării și de partenerii media: Radio România București FM, Zile și Nopți, Art Out, Urban.ro, PR Wave, Gratuitor, IQool, România Pozitivă, Calendar Evenimente, Orașul Meu și SNSPA.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.