Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Azi, MTR: Ultima proiectie de film din cadrul Noului val ceh si slovac din anii ’60, in prezenta ambasadorului Ambasadei Cehiei la Bucuresti

0

Astăzi, la ora 18.30, vă invităm la ultima proiecție din cadrul „Noul val ceh si slovac din anii ’60 ai secolului al-XX-lea”:
„Eu, zeul îndurerat” (Já Truchlivý Bùh), 1969, 82 min.

JtB1

Proiecția are loc la Studioul Horia Bernea – Cinema Muzeul Țăranului, cu intrare liberă, și subtitrare în română, și va fi precedată de o prezentare a filmului și urmată de o sesiune de Q & A.

„Eu, zeul îndurerat” este cel mai cunoscut film al unui regizor controversat – Antonín Kachlík – și este o poveste despre o altă „glumă” în stilul lui Kundera, ale cărei efecte se întroc împotriva celui care a inițiat-o. Miloš Kopecký, pe post de craidon în curs de îmbătrânire, și Pavel Landovský – ceva între fost partizan fără voie, pastor de capre la poalele Olimpului, sediul lui Zeus (despre care însă afirmă cu sinceră candoare „P-asta nu-l cunosc. Ce invarte?”), pensionar de boală perfect sănătos, „leneș al lui Dumenzeu” și dirijor al Operei „Regale” din Atena.

Menționăm faptul că Excelența sa domnul Vladimír Války, ambasador Ambasadei Cehiei la București, și Excelența sa doctor Román Prosa, consul, participă, în această seară, la închiderea acestui ciclu de filme, realizat în ultimele 5 luni cu sprijinul financiar al Ambasadei Cehiei la București.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.