AZI: Maraton live „10 ani de Sunete”, pe 19 octombrie la Bucuresti @ Atelierul de Producție

0

Cea mai longevivă revistă de muzică din România, revista Sunete, împlinește 10 ani de la înființare.

10 ani de aventuri muzicale nu se puteau sărbători decât alături de 10 trupe, care se întâlnesc pe aceeași scenă pentru un maraton muzical unic.

Sâmbătă, 19 octombrie, începând cu ora 19,30, pe scena Atelierului de Producție vor urca artiști pe care îi știți, îi iubiți și care au umplut zeci de pagini de-a lungul vremii în revista Sunete.

Prin arta lor vor sărbători alături de noi BRUM, Les Elephants Bizzares, Luna Amară, Coma, Aria Urbană, Toulouse Lautrec, Grimus, OCS, ROA și Sensor.

Iată și programul pe ore:

19.30 Deschiderea porților

20.00 Brum

20.45 Aria Urbană

21.30 Toulouse Lautrec

22.15 Les Elephants Bizarres

23.00 Grimus

23.45 Luna Amară

00.30 Coma

01.15 OCS

02.00 ROA

02.45 Sensor

 

Avem o noapte întreagă la dispoziție să ne bălăcim în rockuri și electronice, să ne cunoaștem, să ne batem pe umăr amical și să suflăm împreună în lumânări.

Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim, la prețul de 20 de lei. Deasemenea, puteți folosi opțiunea ”print at home” cu care veți primi o adresă de internet cu ajutorul căreia puteți imprima imediat biletul.

 

În ziua evenimentului, la intrare, prețul unui bilet va fi de 30 de lei.

 

Detalii:

https://www.facebook.com/sunetelive

https://www.facebook.com/events/1457495417809896/

afis maraton sunete live

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.