Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Azi Make a Point in Pantelimon: Furia / Dragos Bucur invitat special

0

Make a Point, Pantelimon: Furia

Make a Point spune povesti de cartier. Joi, 15 septembrie, vedem impreuna Furia (2002), filmul de debut al regizorului Radu Muntean, apoi discutam despre film si viata de cartier cu invitatul nostru special, actorul Dragos Bucur, castigator al premiului UCIN pentru cel mai bun actor intr-un rol principal pentru rolul din Furia.
Sursa: contul de Facebook al evenimentului.

Nascut si crescut in cartierul Drumul Taberei, Dragos Bucur a jucat in cele mai importante filme romanesti ale deceniului trecut: Marfa si Banii (2001), Furia (2002), Visul lui Liviu (2004), Hartia va fi albastra (2006), Boogie (2007), Politist, adjectiv (2009), Marti, dupa Craciun (2010). In 2010 a fost selectionat sa participe la programul “Shooting Star”, in cadrul Festivalului International de Film de la Berlin, initiativa europeana ce are drept scop promovarea celor mai talentati tineri actori europeni ai anului.

Proiectia face parte din seria de evenimente alternative “Ma Numesc Cartier” (http://makeapoint.ro/point/MaNumescCartier.html), organizata de Make a Point in Pantelimon cu sprijinul Administratiei Fondului Cultural National si Youth in Action.

Intrarea libera.
Cand: Joi, 15 septembrie, ora 20:00.
Unde: La Make a Point – Postavaria Romana, Sos. Morarilor nr. 1, Pantelimon
Harta: http://makeapoint.ro/point/info_contact_ro.html
contactati-ne la point@makeapoint.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.