Azi Make a Point in Pantelimon: Furia / Dragos Bucur invitat special

0

Make a Point, Pantelimon: Furia

Make a Point spune povesti de cartier. Joi, 15 septembrie, vedem impreuna Furia (2002), filmul de debut al regizorului Radu Muntean, apoi discutam despre film si viata de cartier cu invitatul nostru special, actorul Dragos Bucur, castigator al premiului UCIN pentru cel mai bun actor intr-un rol principal pentru rolul din Furia.
Sursa: contul de Facebook al evenimentului.

Nascut si crescut in cartierul Drumul Taberei, Dragos Bucur a jucat in cele mai importante filme romanesti ale deceniului trecut: Marfa si Banii (2001), Furia (2002), Visul lui Liviu (2004), Hartia va fi albastra (2006), Boogie (2007), Politist, adjectiv (2009), Marti, dupa Craciun (2010). In 2010 a fost selectionat sa participe la programul “Shooting Star”, in cadrul Festivalului International de Film de la Berlin, initiativa europeana ce are drept scop promovarea celor mai talentati tineri actori europeni ai anului.

Proiectia face parte din seria de evenimente alternative “Ma Numesc Cartier” (http://makeapoint.ro/point/MaNumescCartier.html), organizata de Make a Point in Pantelimon cu sprijinul Administratiei Fondului Cultural National si Youth in Action.

Intrarea libera.
Cand: Joi, 15 septembrie, ora 20:00.
Unde: La Make a Point – Postavaria Romana, Sos. Morarilor nr. 1, Pantelimon
Harta: http://makeapoint.ro/point/info_contact_ro.html
contactati-ne la point@makeapoint.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează