Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Azi, de ziua lui Mickey Mouse, directoarea inovării de la Disneyland Paris anunță că vine în România la Future Summit

0

Azi, de ziua lui Mickey Mouse, directoarea inovării de la Disneyland ParÎn ziua în care Mickey Mouse împlinește 91 de ani, Directorul de Inovație și Futurism al Disneyland Paris, Carolina Montealegre, anunță că vine în România la Future Summit 2019 și se alătură unui grup de 35 de speakeri internaționali și români.

Directorul global de Inteligență Artificială al unei companii din top 10 multinaționale din lume, inventatorul primului taxi aerian electric premiat la Paris în prezența lui Emmanuel Macron sau activistul care plantează zeci de milioane de copaci în Africa vin la București cu alți 20 de inovatori și experți internaționali să aflăm în premieră cum vor arăta următorii zece ani și ce decizii au business-urile și societățile de luat acum.

În 28 noiembrie, în Palatul Universul, va avea loc a patra ediție Future Summit, conferință internațională despre provocările și soluțiile viitorului.

 

Sunt ultimele zile în care pot fi luate bilete pe https://future-summit.org , unde există și înscrieri pentru o tombolă cu 3 bilete gratuite.

Carolina Montealegre este Directorul de Inovație și Futurism al Disneyland Paris, unde lucrează pentru strategia pe termen lung a parcului și a experiențelor milioanelor de turiști anuali. Carolina este originară din Columbia și a lucrat în America Latină și Europe în inovație și business transformation. A lucrat în ultimii ani în Global Disney Futurists Network și la strategia de dezvoltare pentru anul 2050 a Val d’Europe, orașul de peste 30.000 de locuitori din jurul Disneyland Paris. Alături de echipa ei, Carolina a dezvoltat o metodologie internă de inovație pentru viitor ce ar putea fi folosită în dezvoltarea orașelor din toată lumea.

Înscrierile sunt deschise la https://ove.ro/future-summit-2019.

În cadrul Future Summit, participanții pot și asculta pitch-urile celor 50 de echipe de tineri antreprenori din programul Future Makers pentru investiții de 20.000 de euro.

Future Summit 2019 este la a patra ediție și este organizat de Social Innovation Solutions și Global Shapers Bucharest Hub și susținut de Fundația Coca-Cola și eMAG.

Social Innovation Solutions (SIS)

SIS susține soluțiile viitorului prin consultanță, training, incubarea și accelerarea ideilor de start-up și proiecte de impact. Invităm dintre cei mai buni inovatori din lume la București în fiecare an la Future Summit și mergem prin companii și prin lume să povestim altora despre trendurile de viitor și soluțiile la dezvoltarea socială pe care o moștenim și o creăm. În ultimii doi ani co-fondatorii SIS au fost invitați la Davos – World Economic Forum și la Harvard la Future of Europe.

Global Shapers Bucharest Hub

Inițiat în România în 2013 de un grup de tineri din mediul ong și privat, Global Shapers face parte din rețeaua globală de 400 de huburi e de tineri, din 150 de țări, inițiată de World Economic Forum, și este partener SIS în implicarea tinerilor în Future Makers și Social Impact Award.

Despre autor

avatar

Ciprian Stanescu is Managing Partner of Social Innovation Solutions - an organization offering support & consultancy for NGOs and corporations on social impact, future trends and innovation. SIS also manages a variety of educational programs and business competitions for youth like Social Impact Award and Future Makers, working with over 2800 youth and incubating 70 start-ups each year. Ciprian worked 2 years for Ashoka Romania, part of the largest global organisation supporting social innovation and 10 years he worked for the Aspen Institute Romania. He is a Global Shaper Alumni of the World Economic Forum and co-founder of Global Shapers Bucharest Hub. In 2017 he started teaching a class in Futurism at The Entrepreneurship Academy as well as developing a series of conferences on the future - Innovations for Tomorrow/ Future Summit. Ciprian is currently doing his PhD in International Economics in Bucharest and holds an MA in Political Science from the Central European University.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.