Azi, de Ziua Fără Mașini, Greenpeace se alătură acțiunii Ziua Mobilității – Ziua Fără Mașini

0

De Ziua Fără Mașini, Greenpeace se alătură acțiunii Ziua Mobilității – Ziua Fără Mașini, organizată de grupul ProCiclism.

Definindu-se drept o comunitate a iubitorilor de ciclism, grupul ProCiclism organizează această manifestație sportivă pentru încurajarea mersului cu bicicleta ca modalitate nepoluantă de transport. Dioxidul de carbon se înscrie în rândul gazelor cu efect de seră, responsabile pentru încălzirea globală, iar cantitatea de CO2 rezultată din activitățile de transport deține o pondere semnificativă în totalul emisiilor.

Evenimentul va avea loc în după-amiaza zilei de 22 septembrie, începând cu ora 14:00, în Parcul Tineretului, din Bucuresti intrarea dinspre Colegiul National Gh. Șincai, iar la ora 18:30 participanții cu biciclete vor porni într-o defilare cu itinerariul Parcul Tineretului – Piața Unirii – Piața Universității – Piața Romană – Piața Victoriei – Clubul Țăranului.
Greenpeace îi invită să se alăture acestei inițiative pe susținătorii săi și pe toți ceilalți iubitori ai mersului cu bicicleta.

Sursa: aici.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează