Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Azi, 9 mai ora 19:00, workshop: Românii. Cum să ne contruim împreună viitorul.

0

Result Development organizează, în parteneriat cu Clubul Ţăranului Român, workshopul: Românii. Cum să ne construim împreună viitorul. Workshopul se va desfăşura în incinta Clubului Ţăranului Român (București), în data de 9 mai 2012, de la ora 19:00.

Sursa: aici.

Evenimentul vizează prezentarea rezultatelor studiului despre caracteristicile culturale la români, dezbaterea acestora și proiectarea acţiunilor de construcţie a viitorului românesc.
Evenimentul va avea ca invitaţi speciali pe Aurora LiiceanuVintilă Mihăilescu şi Dorin Bodea, autorul cărţii: Românii, un viitor previzibil?

Studiul a fost realizat la nivel naţional de către Result Development şi s-a desfăşurat în perioada
martie-octombrie 2011. La acest studiu au participat 1132 români cu următoarele caracteristici:
• vârsta cuprinsă între 20 şi 50 de ani
• aproximativ 80% cu statut de angajaţi
• peste 90% cu studii superioare

Topicul de referinţă al workshopului, cu durata de 1 ½ h ore, cuprinde:
19:00 – 20:30 Prezentarea şi dezbaterea rezultatelor cercetării despre caracteristicile culturale ale românilor.
Invitaţi speciali:
Aurora Liiceanu, doctor în psihologie, cercetător senior la Institutul de Filosofie şi Psihologie „Constantin Rădulescu-Motru” din cadrul Academiei Române.
Vintilă Mihăilescu, antropolog, profesor la Şcoala Naţională de Ştiinţe Politice şi Administrative.
Va vorbi:
Dorin Bodea, Senior Consultant Result Development, doctorand în management, autorul cărţii: Românii, un viitor previzibil?

Moderator:
Dragos Butuzea, Senior Consultant Mentor’s Search
Fiecare popor are caracteristici culturale specifice. Fie că le conştientizează sau nu, acestea au un impact semnificativ în viaţa de zi cu zi, în fiecare secvenţă de comportament şi episod de comunicare.
Din acest motiv, este important să le luăm în considerare şi să le înţelegem pentru a alege ce să facem în situaţiile în care le întâlnim, pentru a ne creşte eficienţa în relaţiile cu ceilalţi şi performanţa în munca de zi cu zi.

Vă aşteptăm!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.