Azi, 9 mai ora 19:00, workshop: Românii. Cum să ne contruim împreună viitorul.

0

Result Development organizează, în parteneriat cu Clubul Ţăranului Român, workshopul: Românii. Cum să ne construim împreună viitorul. Workshopul se va desfăşura în incinta Clubului Ţăranului Român (București), în data de 9 mai 2012, de la ora 19:00.

Sursa: aici.

Evenimentul vizează prezentarea rezultatelor studiului despre caracteristicile culturale la români, dezbaterea acestora și proiectarea acţiunilor de construcţie a viitorului românesc.
Evenimentul va avea ca invitaţi speciali pe Aurora LiiceanuVintilă Mihăilescu şi Dorin Bodea, autorul cărţii: Românii, un viitor previzibil?

Studiul a fost realizat la nivel naţional de către Result Development şi s-a desfăşurat în perioada
martie-octombrie 2011. La acest studiu au participat 1132 români cu următoarele caracteristici:
• vârsta cuprinsă între 20 şi 50 de ani
• aproximativ 80% cu statut de angajaţi
• peste 90% cu studii superioare

Topicul de referinţă al workshopului, cu durata de 1 ½ h ore, cuprinde:
19:00 – 20:30 Prezentarea şi dezbaterea rezultatelor cercetării despre caracteristicile culturale ale românilor.
Invitaţi speciali:
Aurora Liiceanu, doctor în psihologie, cercetător senior la Institutul de Filosofie şi Psihologie „Constantin Rădulescu-Motru” din cadrul Academiei Române.
Vintilă Mihăilescu, antropolog, profesor la Şcoala Naţională de Ştiinţe Politice şi Administrative.
Va vorbi:
Dorin Bodea, Senior Consultant Result Development, doctorand în management, autorul cărţii: Românii, un viitor previzibil?

Moderator:
Dragos Butuzea, Senior Consultant Mentor’s Search
Fiecare popor are caracteristici culturale specifice. Fie că le conştientizează sau nu, acestea au un impact semnificativ în viaţa de zi cu zi, în fiecare secvenţă de comportament şi episod de comunicare.
Din acest motiv, este important să le luăm în considerare şi să le înţelegem pentru a alege ce să facem în situaţiile în care le întâlnim, pentru a ne creşte eficienţa în relaţiile cu ceilalţi şi performanţa în munca de zi cu zi.

Vă aşteptăm!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează