Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

AZI, 5 octombrie incubator107 aduce ENDORFINA, nocturna fericită!

0

5 octombrie de la 20.00. ALCHEMIA. incubator107 aduce ENDORFINA, nocturna fericită cu ateliere, concerte și-un colț fotografic. Dacă ți-e dor de noi sau nu ai descoperit încă efectul incubator107 asupra fericirii tale, hai!

5 octombrie. De la 20.00. Alchemia. incubator107 aduce ENDORFINA, nocturna zâmbăreață. Vino la noi ca să găsești formula fericirii din ateliere, concerte și oameni. Sau vino că ți-e pur și simplu dor de noi! Te așteptăm cu merinde preparate cu iubire, o donație de 20 lei pentru bucuria ce ți-o dau meșterii, castelul, trubadurii și ucenicii. Scrie-ne la noi@incubator107.com și spune-ne ce te fericește și te așteptăm cu o invitație măiastră.

O să fie legendar, cum e de obicei la nocturne. Dar acum o să fie pe muzică de jazz manouche! O să fie cu ateliere felurite, cu un colț fotografic, cu creioane și pensule, vindecări, condimente, dansuri colective și chiote de bucurie. Și când credeai că s-a terminat, începe în forță concertul Late Summer, multe vise, teatru, yoga și o roșie salvată.

Și nu v-am spus de fapt de ce suntem fericiți: o avem printre noi pe Pia – meșter, ucenic și voluntar EVS, cu ajutorul Programului Tineret în Acțiune. Va călători prin incubatoarele românești timp de 7 luni și apoi se va întoarce în Viena unde va pune bazele primului incubator de peste graniță! Eh?

Și totul se încheie epic ca într-un film cu happy ending 😉

VEZI SI CALENDARUL DE EVENIMENTE AL LUNII OCTOMBRIE: bucuresti.incubator107.com/calendar.html

 

endorfina

formula endorfinei

 

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.