Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Aventura Dezvoltării. Micul Antreprenor

0

Muzeul Naţional de Istorie Naturală “Grigore Antipa“ aşteptă copiii cu vârstele cuprinse între 8 și 12 ani, la ultimul modul al programului Aventura Dezvoltării organizat în perioada 11 mai – 1 iunie 2014.

În cadrul modulului Micul Antreprenor, copiii vor intra în contact cu diverse noțiuni financiare, vor identifica elementele care definesc un lider, vor descoperi și vor exersa, prin intermediul unui joc în care vor realiza un proiect, abilitățile pe care ar trebui sa le dețină un manager adevărat.

Modul este structurat în 4 sedinţe care se vor desfășura în fiecare dintre Duminicile  din 11, 18, 25 mai și 1 iunie, între orele 10.30 – 12.30, fiind coordonate de către Daniela Stanciu – trainer curs și ateliere.

Costurile de participare sunt de 220 Ron/participant sau 200 Ron/participant – pentru cei care au mai participat la un alt modul din Aventura Dezvoltării, iar în cazul participării fraților la același modul, în aceeași perioadă, se acordă o reducere de 20% pentru cel de-al doilea participant.

Afis_ Aventura_Dezvoltarii_2014

Înscrierea și rezervarea locurilor se face pe adresa de e-mail: florentinap@antipa.ro sau la telefon 021.305.60.31.

Detalii: www.antipa.ro şi pe pagina de Facebook a Muzeului ”Antipa”: www.facebook.com/muzeulantipa

Sponsori: LeoBurnett, The Geeks, DaVinci Learning, EmailWing, Delaco Fan Brânză

Parteneri media: Unitedmedia, Calendar Evenimente, comunicatedepresa.ro, Centruldepresa.ro, Terra Magazin, Doxi, Pipo, BBC Science World, Zile şi Nopţi, Oraşul Meu, Grădinite.com, Prokid.ro, GoKID.ro, Salut Bucureşti, 7 Pitici, inParc, mamica.ro, MediaIQ, Zeppelin, Revista Ioana, melc-codobelc.ro, agendacopiilor.wordpress.com, EduRomania – Portalul educației din România, HotNews, SmartWoman.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.