„Avem cu totii un talent aparte”- scena deschisa pentru tinere talente

0

Agentia de casting Central Casting isi propune sa deschida scena pentru copii si tinerii talentati, cu varste intre 7 si 25 de ani, din Bucuresti si nu numai. Cu motto-ul „Avem cu totii un talent aparte” punem la dispozitie scena din interiorul Bistro Cafe La Central din str Traian nr 147, sector 2 , in perioada 10-12 iulie 2015 pentru talentul pe care doresti sa il faci cunoscut lumii intregi.

Daca stii un pusti talentat, care viseaza la performanta pe o scena, dispus sa faca fata rigorilor publicului, indruma-l catre noi si de aici incolo visul lui poate prinde contur.

Accesul publicului si al performerilor este liber.
Programarile performerilor se fac la datele de contact : Diana Salcudeanu

Telefon: 0786 131 288
Email: diana.salcudeanu@centralcasting.ro

Referinte online:
https://www.facebook.com/events/1629055550640505/

SCENA DESCHISA- POSTER

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează