Avanpremieră a producţiei „Masacrul de la Fântâna Albă – 1 aprilie 1941″

0

Televiziunea Română, prin Casa de Producţie TVR, în parteneriat cu ICR vă invită la proiecţia în avanpremieră a producţiei „Masacrul de la Fântâna Albă – 1 aprilie 1941”, un film de Lucia Hossu Longin.

Proiecţia va avea loc joi, 27 martie, de la ora 18.00, la Institutul Cultural Român.

film icr

O istorie a unei zile tragice pentru românii din Bucovina cedată imperiului sovietic. Dezvăluiri în premieră după 73 de ani de la sumbrul eveniment în care circa 3000 de români au fost mitraliați la granița cu patria lor istorică, România.

Durata proiecţiei: 57 minute.

Accesul în sală se va face în limita locurilor disponibile.

Producţia va fi difuzată în premieră la TVR 1 sâmbătă, 29 martie, de la ora 12.00.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează