Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

AVAILABLE. Sinteti disponibili?

0

Fundatia Gabriela Tudor prezinta marti, 15 noiembrie de la ora 19.30 la Muzeul National de Arta Contemporana din Bucuresti premiera spectacolului AVAILABLE, o noua productie realizata in 2011. Intrarea la spectacol este libera. AVAILABLE este un proiect initiat de Cosmin Manolescu si realizat in colaborare cu coregrafa italiana Gabriella Maiorino, stabilita la Amsterdam, si coregrafa coreana HeJin Jang, stabilita la New York.

AVAILABLE investigheaza dialogul si schimbul de experienta profesionala si de practici artistice in interiorul unui spectacol de dans contemporan. 3 coregrafi, 3 orase si 3 contexte culturale diferite (Bucuresti, Amsterdam, New York) se intersecteaza in cadrul unui spectacol care pune in discutie conceptul de co-autor. Cine este creatorul piesei – cel care a avut ideea, cel care a dezvoltat la modul practic piesa sau colegii care prin reactiile lor au transformat si conturat materialul coregrafic? Care sint limitele disponibilitatii fiecaruia de a se lasa folosit/ transformat de ceilalti?


Premiera AVAILABLE va fi prezentata in 18 noiembrie 2011 si la Cluj-Napoca, la Fabrica de Pensule, in cadrul Festivalului Temps d’Images organizat de Asociatia Colectiv A. In calendarul proiectului va avea loc de asemenea o prezentare la Universitatea Artez din Arhem, Olanda, in perioada 1-2 decembrie 2011.


Colaborarea internationala ocazionata de AVAILABLE reprezinta un rezultat al proiectelor „Europe in Motion” (Utrecht, 2009) si „Moving Dialogue” (New York-Bucuresti, 2010-2011), care au incercat sa incurajeze dezvoltarea unui dialog activ intre artisti romani si artisti straini.

AVAILABLE este o productie a Fundatiei Gabriela Tudor / Compania Paradis Serial realizata cu sprijinul financiar al Administratiei Fondului Cultural National, Ambasadei Regatului Tarilor de Jos la Bucuresti, New York Live Arts’s Suitcase Fund ca parte din East/Central Europe Cultural Partnerships Program, sustinut de Trust for Mutual Understanding, si in parteneriat cu Muzeul National de Arta Contemporana (Bucuresti), Dancemakers (Amsterdam), Danslab (Haga), Centrul National al Dansului Bucuresti.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.