Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Autorul motivational de origine romana, Sonia Choquette vine in Romania / Calatorind cu viteza iubirii

0

Calatorind cu viteza iubirii

Un workshop interactiv de auto-dezvoltare personala sustinut in premiera pentru Romania de celebra autoare americana de origine romana,  SONIA CHOQUETTE.  In cadrul acestui workshop, va avea loc si lansarea ultimei carti de Sonia Choquette, Calatoria cu viteza iubirii – un ghid pentru o viata traita in pace si fara teama.

Sambata, 19 martie  –  TIMISOARA, Centrul Regional de Afaceri, sala Europa, bd. Eroilor de la Tisa nr.22 (vizavi de Sala Olimpia), intre orele 9.00-18.00.

Weekend-ul 26-27 martie – BUCURESTI, Crystal Palace Ballrooms, sala Roma, Calea Rahovei nr. 198A (vizavi de Piata de flori George Cosbuc) , intre orele 9.00 – 18.00.

Bilete prin Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro

Tema seminar “Calatorind cu viteza iubirii”

SONIA CHOQUETTE

Descopera cum sa-ti traiesti viata ca pe o calatorie la viteza iubirii, eliberandu-te de frica de a fi victima si de frustrari.

Incepe sa traiesti viata pentru care esti menit, o viata plina de aventura!

Calatoria noastra, a tuturor prin viata este aceeasi. Cu totii ne nastem, crestem si in cele din urma plecam din acesta lume. Calitatea cu care calatorim in viata face diferenta. Putem calatori  lasand viata sa treaca pe langa noi, asteptand ca viata sa se intample si lasand toata placerea si bucuria de a trai deoparte, sau putem calatori prin acesta viata ‘la clasa intai’, bucurandu-ne de fiecare zi, constienti fiind ca fiecare clipa este minunata si ca ne aduce recompense la fiecare pas.

Vino la seminarul Soniei pentru a-ti transforma viata intr-o calatorie confortabila, listita si  minunata, o calatorie condusa de Spiritul din inima ta.

Calatorind la viteza iubirii iti vei redobandi puterea asupra vietii tale si vei fi in stare sa realizezi tot ce mai bun pentru tine.

In acest workshop practic, Sonia Choquette iti ofera toate mijloacele prin care sa-ti transformi viata ACUM.

Lasi viata sa treaca pe langa tine sau preiei controlul asupra vietii tale si o TRAIESTI obtinand TOT ce poate sa-ti ofere ea mai bun?

Cateva cuvinte despre cartea:

Calatoria cu viteza iubirii – un ghid pentru o viata traita in pace si fara teama

de Sonia Choquette.

Tu pe ce frecvenţă călătoreşti în momentul de faţă?

Pe măsură ce ne continuăm călătoria prin viaţă, noi ne aflăm în căutarea unei destinaţii. Din păcate, experienţele neplăcute şi emoţiile negative ne pot face să călătorim pe frecvenţe nepotrivite, fapt care ne îndepărtează de destinaţia aleasă. Majoritatea oamenilor călătoresc pe frecvenţa fricii, asumându-şi conştiinţa de victime.

Călătoria cu viteza iubirii te învaţă să îţi regăseşti plăcerea de a călători prin viaţă şi să depăşeşti obstacolele care te pot împiedica să îţi împlineşti potenţialul. Prin această carte fascinantă, Sonia Choquette îţi oferă un ghid practic şi uşor de urmat care îţi arată cum îţi poţi reprograma creierul şi cum îţi poţi schimba viaţa în bine. Viaţa este o călătorie… Citind această carte, vei învăţa:

  • Să îţi actualizezi imediat biletul de călătorie şi să începi să călătoreşti la clasa întâi;
  • Să călătoreşti fără prea multe bagaje şi să arunci tot ceea ce nu îţi este strict necesar;
  • Să te descurci mai uşor printre turbulenţele neaşteptate ale vieţii;
  • Să renunţi odată pentru totdeauna la călătoria vinovăţiei;
  • Să călătoreşti zilnic în lumina graţiei şi a călăuzirii divine.

Călătoria cu viteza iubirii se referă la călătoria prin viaţă cu inima deschisă, astfel încât spiritul să se înalţe cât mai sus pe cerul iubirii.

Despre Sonia:

Sonia Choquette este o autoare de renume mondial, o povestitoare minunată, o vindecătoare la nivel energetic şi un maestru spiritual care lucrează cu ajutorul intuiţiei. Este vestită la nivel internaţional pentru sfaturile ei, pentru înţelepciunea şi pentru capacitatea ei de a vindeca sufletul. Este autoarea mai multor bestselleruri, printre care se numără Răspunsul este simplu…, Întreabă-ţi ghizii, Ai încredere în propriile instincte şi Lecţiile sufletului şi scopul sufletului, precum şi a multor programe audio şi cărţi divinatorii. Sonia a absolvit Universitatea din Denver şi Universitatea Sorbonne din Paris. A obţinut diploma de doctor în metafizică de la Institutul American pentru Teologie Holistică. Locuieşte împreună cu familia ei în Chicago.

Pentru mai multe informatii referitoare la Sonia Choquette si  workshop-urile pe care le va sustine in Romania, va invitam sa vizitati site-ul: www.soniachoquette.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.