Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Autocunoastere si Armonizare

0

Cursul de Autocunoastere si Armonizare e un parcurs de purificare si de armonizare a emotiilor si gandurilor.

Detalii aici: http://www.solisis.org/autocunoastere-si-armonizare.html
Pe langa corpul nostru fizic avem si un corp emotional (format din totalitatea emotiilor noastre) si un corp mental (totalitatea gandurilor). Asa cum starea corpului fizic e influentata de lucrurile cu care il hranim, tot asa si corpul emotional si mental sunt influentate de emotiile si gandurile noastre. Dezechilibre apar cand le alimentam cu emotii sau ganduri negative, de frica, la adresa noastra sau a altora.
Orice energie care ne traverseaza ne afecteaza in primul rand pe noi insine si apoi mediul nostru…
logo solisis
Dand atentia catre emotii/ganduri ce vin din frica, asta duce la blocaje la nivel emotional, mental. Care in pot ajunge la nivel fizic. Aceste blocaje impiedica curgerea libera a energiei prin corpul nostru.

In curs ni se dau instrumentele cu care fiecare poate prin constientizare, intelegere si exercitii bioenergetice sa se aduca pe sine, la o stare de echilibru.

Constientizarea faptului ca fiecare din noi are anumite dezechilibre pe plan emotional si mental este primul pas catre alegerea unei alternative care poate readuce practic la a fi si a manifesta alta energie decat cea care provine din frica.

Cursul se desfasoara pe parcursul a 7 sedinte. Prima intalnire este gratuita ca sa va dea posibilitatea sa descoperiti cursul.

Plata se face in a 2-a sedinta (250 ron) si in a 4-a (250 ron).

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.