Autocunoastere si Armonizare

0

Cursul de Autocunoastere si Armonizare e un parcurs de purificare si de armonizare a emotiilor si gandurilor.

Detalii aici: http://www.solisis.org/autocunoastere-si-armonizare.html
Pe langa corpul nostru fizic avem si un corp emotional (format din totalitatea emotiilor noastre) si un corp mental (totalitatea gandurilor). Asa cum starea corpului fizic e influentata de lucrurile cu care il hranim, tot asa si corpul emotional si mental sunt influentate de emotiile si gandurile noastre. Dezechilibre apar cand le alimentam cu emotii sau ganduri negative, de frica, la adresa noastra sau a altora.
Orice energie care ne traverseaza ne afecteaza in primul rand pe noi insine si apoi mediul nostru…
logo solisis
Dand atentia catre emotii/ganduri ce vin din frica, asta duce la blocaje la nivel emotional, mental. Care in pot ajunge la nivel fizic. Aceste blocaje impiedica curgerea libera a energiei prin corpul nostru.

In curs ni se dau instrumentele cu care fiecare poate prin constientizare, intelegere si exercitii bioenergetice sa se aduca pe sine, la o stare de echilibru.

Constientizarea faptului ca fiecare din noi are anumite dezechilibre pe plan emotional si mental este primul pas catre alegerea unei alternative care poate readuce practic la a fi si a manifesta alta energie decat cea care provine din frica.

Cursul se desfasoara pe parcursul a 7 sedinte. Prima intalnire este gratuita ca sa va dea posibilitatea sa descoperiti cursul.

Plata se face in a 2-a sedinta (250 ron) si in a 4-a (250 ron).

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează