Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Autocunoaştere prin joc şi teatru @incubator107

0

 Autocunoastere prin joc si teatru

Ce?

Îţi place să experimentezi situaţii noi şi inedite? Aştepţi ocazia de a te transpune în pielea unor personaje pentru a afla mai multe despre emoţiile tale? Vrei să te împrieteneşti cu emoţiile şi să te dezvolţi personal?

Dacă da, te aşteptăm la atelierul nostru! Îţi lansăm provocarea de a te descoperi şi transforma interior îmbinând jocul, introspecţia şi teatrul în cele două ateliere de stimulare a creativităţii şi inteligenţei emoţionale. Participând, vei afla cum cu ajutorul emoţiilor tale îţi poţi descoperi atuurile pe care le vei putea folosi pentru a avea relaţii autentice, succes profesional şi armonie interioară.

Atelierul 1:  Cunoaşte-ţi şi împrieteneşte-te cu emoţiile tale prin teatru, fotografie şi joc!

Atelierul 2: Participi dacă doreşti să recunoşti şi să rezonezi cu emoţiile celor din jur, pentru a avea succes la job şi în relaţiile personale!

Cu cine?

Livia Căciuloiu: psihoterapeut experienṭialist autonom, însoţitor şi catalizator în evoluţia interioară

http://liviacaciuloiuminea.wordpress.com/

Dragoş Matei: autor de poveşti şi spectacole pentru educaţia emoţională a copiilor şi a părinţilor, regizor de spectacole educative (teatru pentru copii şi adulţi), magician în spectacolele de magie pentru dezvoltarea inteligenţei emoţionale a copiilor, autor de jocuri software educative pentru copii şi adulţi.

Când?

  1. joi@incubator107 , 25 septembrie 2014 de la 18:00 la 20:0
  2. marți@incubator107 , 30 septembrie 2014 de la 19:00 la 21:0

Unde ?

Atelierul se ține în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. Dacă nu știi deja, află cum să ajungi: http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.

Cum?

Înscrierea la atelier se face online. Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 30 lei pentru fiecare întâlnire și20 lei pentru studenți și liceeni.

 

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.