Audiţia Naţională Shakespeare 400

0

Doi tineri actori vor fi premiaţi de British Council la Gala UNITER 2016.

uniter

Anul acesta, tradiţionalul premiu oferit la fiecare ediţie a Galei Premiilor UNITER încă din 1998 îşi propune să provoace tinerii actori să-l recitească pe Shakespeare şi să-l inventeze scenic în scurte momente de spectacol. Astfel, British Council, sub conducerea lui Nigel Townson, la iniţiativa şi sub autoritatea Ambasadorului Shakespeare, Ion Caramitru (OBE – Honorary Officer of the Order of the British Empire), lansează Audiţia Naţională Shakespeare 400, în cadrul Programului “Shakespeare Lives” derulat de British Council.

Cei care doresc să participare la audiţie trebuie să aibă vârsta până în 35 de ani şi să prezinte un one-woman show / one-man show pe texte Shakespeare, de maximum 20 minute.

Candidaţii trebuie să trimită la adresa de e-mail auditieshakespeare400@yahoo.com un curriculum vitae, numele fragmentului scenic ales şi durata acestuia.

Data limită de înscriere este 26 aprilie 2016.

Audiţia va avea loc în perioada 4-7 mai 2016, la Teatrul Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti, câştigătorii fiind premiaţi în cadrul Galei Premiilor UNITER care se va desfăşura la Oradea, în data de 9 mai 2016.
Se vor acorda 2 (două) premii cu o valoare individuală de 4500 de lei brut, pentru o actriţă şi un actor.
De asemenea, cele două recitaluri vor intra în repertoriul de la Sala Mică a Teatrului Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti.
UNITER

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.