Au strâns 25.000 de euro la Semi-Maraton!

0

În acest sfârșit de săptămână a avut loc în Piața Constituției Semi-Maratonul Petrom 2014.

HOSPICE Casa Sperantei, fundație beneficiară a evenimentului, a avut una dintre cele mai mari echipe de la SemiMaratonul Petrom, 250 de alergători care au îmbrăcat tricoul Echipei HOSPICE și au strâns fonduri în mod individual pentru cauza HOSPICE.

ho

Cei 250 de alergători au reușit să strângă peste 25,000 de euro pentru îngrijire paliativă gratuită a copiilor și adultilor cu boli incurabile, pacienți HOSPICE. Suma va fi folosită pentru a oferi 454 de vizite medicale gratuite la domiciliul pacienților aflați în îngrijirea fundației și 192 de zile de internare în unitatea cu paturi pentru 14 pacienți .

Si în acest an Echipa HOSPICE a fost susținută financiar de companiile: Kaufland România, Hervis România, București Mall – Anchor Grup, Coca-Cola HBC, IKEA Trading, Schneider Electric, BCR, Porsche Leasing, World Bank, G2Travel, Fundația Vodafone România, ActiveLife și FizioLife.

Puteți susține Fundația HOSPICE Casa Speranței și serviciile de îngrijire paliativă oferite gratuit trimițând un SMS în valoare de 2 euro la 8843. Numărul de SMS este oferit gratuit de Orange, Cosmote și Vodafone. Nu se percepe TVA.
HOSPICE Casa Speranței (www.hospice.ro) este cea mai mare organizație medicală non-profit din România care asigură gratuit servicii de îngrijire paliativă. Beneficiarii serviciilor sunt copii și adulți cu boli incurabile din București, Brașov, Făgăraș și Zărnești.

Îngrijirea paliativă este îngrijirea menită să amelioreze calitatea vieţii pacienţilor şi familiilor acestora, atunci când se confruntă cu probleme asociate bolilor ameninţătoare de viaţă, prin prevenirea şi înlăturarea suferinţei, prin identificarea precoce, evaluarea şi tratamentul durerii şi al altor probleme de natură fizică, socială, psiho-emoţională şi spirituală. (după Definiţia Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, 2002)

HOSPICE asigură gratuit, de 22 ani, servicii de îngrijire paliativă pentru copii și adulți cu boli incurabile şi a fost desemnată ca fiind centru de excelență pentru Europa de Sud Est.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează