Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Au strâns 25.000 de euro la Semi-Maraton!

0

În acest sfârșit de săptămână a avut loc în Piața Constituției Semi-Maratonul Petrom 2014.

HOSPICE Casa Sperantei, fundație beneficiară a evenimentului, a avut una dintre cele mai mari echipe de la SemiMaratonul Petrom, 250 de alergători care au îmbrăcat tricoul Echipei HOSPICE și au strâns fonduri în mod individual pentru cauza HOSPICE.

ho

Cei 250 de alergători au reușit să strângă peste 25,000 de euro pentru îngrijire paliativă gratuită a copiilor și adultilor cu boli incurabile, pacienți HOSPICE. Suma va fi folosită pentru a oferi 454 de vizite medicale gratuite la domiciliul pacienților aflați în îngrijirea fundației și 192 de zile de internare în unitatea cu paturi pentru 14 pacienți .

Si în acest an Echipa HOSPICE a fost susținută financiar de companiile: Kaufland România, Hervis România, București Mall – Anchor Grup, Coca-Cola HBC, IKEA Trading, Schneider Electric, BCR, Porsche Leasing, World Bank, G2Travel, Fundația Vodafone România, ActiveLife și FizioLife.

Puteți susține Fundația HOSPICE Casa Speranței și serviciile de îngrijire paliativă oferite gratuit trimițând un SMS în valoare de 2 euro la 8843. Numărul de SMS este oferit gratuit de Orange, Cosmote și Vodafone. Nu se percepe TVA.
HOSPICE Casa Speranței (www.hospice.ro) este cea mai mare organizație medicală non-profit din România care asigură gratuit servicii de îngrijire paliativă. Beneficiarii serviciilor sunt copii și adulți cu boli incurabile din București, Brașov, Făgăraș și Zărnești.

Îngrijirea paliativă este îngrijirea menită să amelioreze calitatea vieţii pacienţilor şi familiilor acestora, atunci când se confruntă cu probleme asociate bolilor ameninţătoare de viaţă, prin prevenirea şi înlăturarea suferinţei, prin identificarea precoce, evaluarea şi tratamentul durerii şi al altor probleme de natură fizică, socială, psiho-emoţională şi spirituală. (după Definiţia Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, 2002)

HOSPICE asigură gratuit, de 22 ani, servicii de îngrijire paliativă pentru copii și adulți cu boli incurabile şi a fost desemnată ca fiind centru de excelență pentru Europa de Sud Est.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.