Au mai rămas doar 3 zile în care te poți înscrie la conferința Conexiuni 2014

0

Conferința Conexiuni 2014 – Office 365 pentru ONG-uri

Au mai rămas doar 3 zile în care te poți înscrie la conferința Conexiuni 2014, cel mai mare eveniment dedicat tehnologiei pentru ONG-uri organizat de TechSoup România și Microsoft. Înscrie-te acum, locurile sunt limitate!

Vino pe 08 aprilie, în București, alături de specialiști Microsoft și învață cum poți să fii mai eficient utilizând soluțiile cloud și cum îți poți activa gratuit donația de Office 365 pentru organizația ta neguvernamentală.

Conexiuni-afis
La Conexiuni vin specialiști IT și reprezentanți ai ONG-urilor care folosesc deja Office 365 în organizațiile lor. Ei te vor ajuta să înțelegi și să înveți cum poți folosi Office 365 pentru a organiza conferințe online, a coordona voluntari sau a lucra oricând în echipă, online și offline.

Office 365 pentru ONG-uri înseamnă: acces de oriunde la aplicațiile Office (e-mail, calendar, conferințe video), colaborare nelimitată cu echipa ta, costuri minime pentru organizația ta.

Printre vorbitorii conferinței se numără: Marius Dănescu – Microsoft Office 365 Product Manager, Todi Pruteanu – Business Strategy Manager Microsoft România și Radu Moțoc – Director Executiv TechSoup România.
Înscrierea la Conexiuni 2014 este gratuită și deschisă oricărui angajat sau voluntar al unei organizații neguvernamentale, membre în comunitatea TechSoup, în limita locurilor disponibile.

Agenda completă a evenimentului și detalii suplimentare sunt disponibile pe conexiuni2014.eventbrite.com

Conexiuni este cel mai mare eveniment gratuit de învățare a tehnologiei pentru organizații neguvernamentale.

Conferința este organizată anual de TechSoup România și Microsoft România.

Parteneri media: Al Treilea Sector, România Pozitivă, Știri ONG, Responsabilitate Socială.

Despre TechSoup România
TechSoup România oferă tehnologie accesibilă și resurse gratuite de învățare pentru ONG-uri. Află cum poți accesa și tu produse software pentru organizația ta neguvernamentală pe www.techsoup.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează