Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Au mai ramas 10 zile de inscriere pentru Unternshipul Golin, primul internship care te plateste ca sa NU vii la birou

0

Au mai ramas doar 10 zile in care se poate aplica pentru Unternship@Golin Romania, primul program de internship care te plateste sa NU vii la birou timp de trei luni!

Trimite-ne pana pe 31 iulie o scrisoare de motivatie (sau orice altceva  – o prezentare ilustrata, un material video, o melodie originala) la amehedintu@golin.com cu toate experientele pe care ai vrea sa le ai in cele 3 luni de unternship. Poate sa fie orice, de la turul Romaniei, o luna fara tehnologie sau cules de mere si struguri.

Apoi stai cu ochii pe e-mail pentru ca pana in 15 august anuntam top 5 aplicatii iar daca te numeri printre ele te invitam la o intalnire speciala la biroul Golin Romania. Promitem ca pana pe 15 septembrie sa iti spunem daca esti sau nu primul Untern@Golin Romania.

Infografic Unternship@Golin Romania

Asta nu e tot: daca vei fi unternul nostru, dupa cele 3 luni de Unternship vei fi angajat cu norma intreaga la Golin Romania, incepand cu 1 ianuarie 2016.

Te asteptam,

Golin 🙂

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.