Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Au început înscrierile pentru HackITall

0

Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare București organizează în weekendul 17-18 noiembrie 2018 concursul de programare HackITall. Aceasta va avea loc în Biblioteca Universității Politehnica București. Problema tehnică și premiile vin anul acesta din partea Amazon Web Services.

Aflat la cea de-a cincea ediție, HackITall este dedicat tuturor studenților pasionați de domeniul IT&C. Aceștia au ocazia să experimenteze într-un timp foarte scurt concepte tehnice noi, dar sunt și forțați să-și dezvolte abilitățile de management al timpului și al lucrului în echipă.

Echipele de câte trei membri sunt provocate la 24 de ore intense de programare, iar cele mai bune dintre ele vor fi premiate de către sponsorul nostru, Amazon Web Services. Tema hackathonului va fi aflată în ziua concursului.

Participarea la eveniment se realizează pe bază de înscriere. Înscrierile sunt deschise până pe data de 5 noiembrie 2018 pe http://hack.lsacbucuresti.ro. Procesul de selecție a echipelor participante va fi jurizat de reprezentanți ai sponsorului din centru de dezvoltare din București.

Mai multe informații sunt disponibile pe https://www.facebook.com/events/334161380497220. Pentru întrebări vă stăm la dispoziție pe www.facebook.com/LsacBucuresti/.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.