Au început înscrierile pentru Cursurile de Robotică

0

Din 20 februarie 2017 începem o nouă serie!

Fie că îți dorești să parcurgi următorul modul de curs, fie că te înscrii pentru prima data la cursurile organizate de noi, dorim să te informăm faptul că rezervarea efectivă a unui loc într-o grupă de curs, cu începere la data aleasă de tine, conform calendarului de pewebsite-ul nostru, se face numai în baza întocmirii contractului.
unnamed
În acest sens, te invităm în orice zi de luni până vineri între orele 10:00 și 18:00 la sediul nostru (Strada Ilarie Chendi nr. 25, Sector 2 – la 2 min. de Metrou Iancului), cu rugămintea să ne contactezi înainte (0734 203 494 sau 0786 606 090). 

Atenție: Locuri limitate!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.