Au inceput inscrierile pentru cea de-a 3 editie Career Innovation Week!

0

Proiectul reuneste anual 800 de tineri exceptionali din Romania.

 

In perioada 13-16 noiembrie, la Hotel Caro din Bucuresti, are loc cea de a 3-a editie a proiectului de cariera si inovatie pentru tinerii talentati din Romania, Career Innovaton Week. Proiectul cuprinde conferinte, studii de caz si workshop-uri in domeniile Finance & Banking , Sales & Marketing , Research & Engineering , IT & Telecom. Alaturi de editia din Bucuresti, evenimentul Career Innovation Week va mai avea loc la Ploiesti, pe data de 20 noiembrie, la Hotel Central, zi dedicata tinerilor ingineri cu potential si dorinta de dezvoltare profesionala.


 „Pentru editia din acest an estimam ca se vor inscrie peste 2 000 de studenti, proaspat absolventi si masteranzi. Dintre acestia vor fi selectati cate 200 de finalisti pentru fiecare zi a evenimentului. La fel ca la editiile anterioare, si in acest an cautam tineri motivati si ambitiosi in a excela, cu experienta internationala, rezultate academice exceptionale sau care au participat la activitati de voluntariat, internship-uri, programe de management trainee sau stagii de practica in companii. In cadrul Career Innovation Week, finalistii vor avea parte de o experienta unica de invatare si de dezvoltare profesionala si personala“ a declarat Andreea Balaci , Project Manager Career Innovation Week.

De ce incurajam tinerii sa participe la un astfel de eveniment?

Participantii proiectului beneficiaza de oportunitati de invatare si interactiune cu partenerii evenimentului, experti in industrie si furnizori de solutii de top;Tinerii pot participa la sesiuni legate de construirea carierei, tendinte in tehnologie, provocari si  oportunitati de dezvoltare profesionala;
Vor face parte dintr-o comunitate de talente si astfel vor avea acces prioritar la oportunitatile de cariera corelate cu competentele lor;
In cadrul evenimentului pot aplica pentru o discutie de 15 minute cu un reprezentant din cadrul companiei.

Inscrierile pentru Career Innovation Week se pot face pe www.hipo.ro, la sectiunea Career Innovation Week. Pentru inscriere, tinerii interesati trebuie sa parcurga cativa pasi simpli: sa aiba un cont activ pe Hipo.ro, un CV completat minimum 50% si actualizat, sa aleaga ziua care corespunde domeniului de interes (finance & bankingsales & marketingit & telecom, research & engineering Bucuresti sau Ploiesti) si sa completeze formularul de aplicare. Candidatii care trec de etapele de selectie, vor fi anuntati printr-un e-mail  pana pe 8 noiembrie.

“Am participat la workshop-ul IBM Blue IT Opportunities. Am fost placut impresionata de disponibilitatea speaker-ului de a raspunde la intrebarile adresate, insotindu-si raspunsurile si de sfaturi demne de luat in considerare in cazul unei aplicari la unul dintre joburile disponibile ale companiei. In ceea ce priveste continutul prezentarii, l-am gasit foarte cuprinzator, reusind sa imi raspunda la toate nelamuririle sau intrebarile pe care le-am avut cu privire la procesul de recrutare si career paths in IBM”, a declarant un participant al IT&Telecom Day, editia 2012.

Printre companiile prezente in cadrul editiei din acest an Career Innovation Week, se numara: IBM, Phi Partners, HP, BRD – Groupe Société Générale, Endava, Groupama Asigurari, L’Oréal Romania, Unilever, Ursus Breweries.

career week

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o campanie de consultanta in domeniul resurselor umane, specializata in dezvoltarea de solutii pentru identificarea si selectia candidatilor potriviti cu nevoile partenerilor. Catalyst Solutions sustine companiile in construirea unui brand de angajator puternic prin dezvoltarea de canale de recrutare si employer branding pentru companiile care vizeaza candidati cu studii superioare.

Avand o experienta de 7 ani in dezvoltarea de instrumente pentru recrutare si employer branding, Catalyst Solutions adauga valoare clientilor si candidatiilor cu fiecare dintre proiectele: Angajatori de TOP (cel mai mare targ de cariera) Top Talents Romania (proiect ce identifica in fiecare an cei mai valorosi 300 de tineri absolventi la nivel national) Career Innvation Week (identifica tineri cu rezultate remarcabile si sa le ofere atat oportunitati de cariera cat si de dezvoltare), Consulting Days (cuprinde o serie de conferinte dedicate celor interesati de domeniul consultantei), Ghidul Angajatorilor (publicatie de cariera adresata studentiilor si masteranziilor din domeniul economic si tehnic), Targuri de joburi online si portalul de cariera Hipo.ro

 

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează