Au început înscrierile pentru “București DocuArt Fest” editia a II-a

0

Festivalul de film documentar va avea loc în perioada 26 – 29 septembrie 2013 la Cinemateca Română – Sala Eforie și are ca obiective descoperirea filmelor documentare românești, promovarea creațiilor de film documentar ale regizorilor din noul val, precum și încurajarea artiștilor aflați la începutul carierei.

În acest an, programul festivalului va fi structurat în două sesiuni competitive,  una de film documentar adresată realizatorilor de film, precum și o secțiune adresată studenților.

Toti cei interesati sunt rugati să se înscrie până pe 15 iulie 2013, online pe:  festival.docuart.ro/inscrieri  si sa trimita două copii DVD ale filmului, împreună cu o copie printată şi semnată a formularului de înscriere pe adresa:

Asociatia Docuart / OP 22 – CP 151, Bucuresti.

Lista filmelor care vor intra în concurs va fi publicată în luna august.

docu art 2013Pe langa filmele selectate in sectiunile de competitie oficiala ale festivalului, organizatorii vă propun in cele patru zile de proiecții, documentare premiate prezentate in afara competitiei,  însoțite de sesiuni de întrebări și răspunsuri.

Tot pentru această ediție organizatorii au pregătit trei sesiuni de Master Class, mese rotunde susținute de nume remarcabile ale cinematografiei românești,

Proiectul cultural București „DocuArt Fest”este organizat de Asociaţia Docuart, cu sprijin financiar din partea Administrației Fondului Național Cultural.

Prima ediție a festivalului a avut loc în noiembrie 2012 la Clubul Țăranului Român.

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează