Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Au început înscrierile pentru “București DocuArt Fest” editia a II-a

0

Festivalul de film documentar va avea loc în perioada 26 – 29 septembrie 2013 la Cinemateca Română – Sala Eforie și are ca obiective descoperirea filmelor documentare românești, promovarea creațiilor de film documentar ale regizorilor din noul val, precum și încurajarea artiștilor aflați la începutul carierei.

În acest an, programul festivalului va fi structurat în două sesiuni competitive,  una de film documentar adresată realizatorilor de film, precum și o secțiune adresată studenților.

Toti cei interesati sunt rugati să se înscrie până pe 15 iulie 2013, online pe:  festival.docuart.ro/inscrieri  si sa trimita două copii DVD ale filmului, împreună cu o copie printată şi semnată a formularului de înscriere pe adresa:

Asociatia Docuart / OP 22 – CP 151, Bucuresti.

Lista filmelor care vor intra în concurs va fi publicată în luna august.

docu art 2013Pe langa filmele selectate in sectiunile de competitie oficiala ale festivalului, organizatorii vă propun in cele patru zile de proiecții, documentare premiate prezentate in afara competitiei,  însoțite de sesiuni de întrebări și răspunsuri.

Tot pentru această ediție organizatorii au pregătit trei sesiuni de Master Class, mese rotunde susținute de nume remarcabile ale cinematografiei românești,

Proiectul cultural București „DocuArt Fest”este organizat de Asociaţia Docuart, cu sprijin financiar din partea Administrației Fondului Național Cultural.

Prima ediție a festivalului a avut loc în noiembrie 2012 la Clubul Țăranului Român.

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.