Au început înscrierile la pentru București Docuart Fest 2014

0

Încep înscrierile de anul acesta pentru București Docuart Fest! Editia a III-a a festivalului de film documentar se va derula în perioada 1-5 octombrie 2014, și asemenea anilor precedenți, echipa Docuart așteaptă cu nerăbdare să cunoască noi participanți și tinere talente.

inscrieri-poza-out

Fostele ediții ale acestui festival au cumulat experiențe care se fac ale voastre de această dată. Producători și co-producători de film din România și Republica Moldova și studenți din cadrul universităților de film sunt invitați să își înscrie producțiile cu încredere în secțiunea competițională de documentar sau în secțiunea competițională pentru studenți. Înscrierea și participarea sunt întru totul gratuite.

Cei interesați sunt rugați să completeze formularul de înscriere, dar nu înainte de a lua la cunoștință regulile și condițiile de participare menționate în regulamentul festivalului.

Înscrierile sunt valabile în perioada 1 iunie – 31 iulie 2014. Pentru orice nelămurire un membru Docuart vă va răspunde prompt la inscrieri@docuart.ro

BDF (București Docuart Fest) este festival de film documentar românesc. Festivalul  este organizat de asociația Docuart care susține și promovează documentarul românesc.

Detalii despre edițiile anterioare puteți afla aici: http://festival.docuart.ro/editia-2013/

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează