Au început înscrierile la conferința internațională The Power of Storytelling

0

Au început înscrierile pentru cea de-a patra ediție a conferinței internaționale The Power of Storytelling, care are loc pe 17-18 Octombrie, la Hotel Pullman București.

The_Power_of_Storytelling2014
Ediția din acest an este cea mai mare de până acum. Timp de două zile, 11 specialiști internaționali din marketing, jurnalism, antreprenoriat digital și leadership vor vorbi despre puterea poveștilor de a crea conexiuni, de a inspira și de a produce schimbare:
 • Ziua 1 (Vineri) – sesiune plenară de discursuri susținute de vorbitori recunoscuți internațional, pe teme precum: cum scriem despre experiențe personale, cum ne descoperim propria poveste despre leadership, cum inovăm în mediul online sau cum putem folosi mituri și povești în marketing.
 • Ziua 2 (Sâmbătă) – workshopuri în care participanții vor explora, prin exerciții practice, instrumente și tehnici de scris, de generare de idei sau de identificare a poveștii din spatele unui brand.
Înscrierile se pot face pe site-ul conferinței, alegând una din cele două variante disponibile: participare la ambele zile ale conferinței (550 RON) sau doar la Ziua 1 (350 RON).
Vă reamintim lista completă a invitaților:
 • Jacqui Banaszynski, reporter, editor și profesor cu experiență de 30 de ani, câștigătoare a unui Premiu Pulitzer.
 • Kelley Benham, reporter și editor nominalizat la Pulitzer, în prezent profesor de jurnalism la Indiana University.
 • Leigh Hafrey, Lector la MIT Sloan School of Management, unde predă cursuri de comunicare, etică și leadership.
 • Chris Jones, reporter pentru Esquire și ESPN The Magazine, dublu câștigător al National Magazine Awards.
 • Greg Marinovich, fotograf premiat cu Pulitzer, producător de filme documentare și editor foto, cu experiență de 25 de ani în zone de conflict.
 • Amy O’Leary, reporter The New York Times, specializat în jurnalism multimedia și inovație digitală.
 • Lisa Pollak, reporter și producător radio, cu experiență de 10 ani la This American Life, câștigătoare de Pulitzer.
 • Ernst-Jan Pfauth, autor, specialist în blogging, publisher și co-fondator al site-ului olandez De Correspondent.
 • Jonah Sachs, specialist în marketing, designer, autor și antreprenor, co-fondator și CEO al Free Range Studios.
 • Lea Thau, producător și director radio, fost Director Executiv și de Creație al organizației The Moth, premiată cu un Peabody.
 • Rob Wijnberg, filosof și jurnalist olandez, fondator al site-ului de investigații și reportaje De Correspondent, care-a stabilit un record mondial de crowdfunding – 1,7 milioane de dolari strânși în 8 zile.

Vă așteptăm să vă înscrieți pe site, să ne urmăriți pe Facebook și pe Twitter pentru informații de ultimă oră și resurse de storytelling, și sperăm să ne vedem în octombrie.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează