Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Au inceput inscrierile la Concursul National Boem Club „Musica Mundi”, 15-23 Noiembrie 2014, editia a II-a!

0

Au inceput inscrierile la editia a II-a a Concursului National „Musica Mundi”, care va avea loc anul acesta in perioada 15-23 noiembrie, in Sala de Auditii a sediului Boem Club Dorobanti (Bucuresti, Intrarea Bitolia nr. 65, sector 1, Piata Dorobanti).

Concursul National „Musica Mundi” este cel mai amplu concurs destinat muzicienilor amatori (copii, adolescenti si adulti) care studiaza muzica in sistem privat, cu varsta minima de 4 ani si fara limita superioara de varsta. Competitia este organizata de cea mai mare scoala privata de muzica din Romania, Scoala de Muzica Boem Club.

Copiii si adolescentii pasionati de muzica se pot inscrie in concurs la urmatoarele sectiuni de instrumente:

  • pian – nivel incepator sau avansat pentru grupele de varsta pana in 6 ani, 7-8 ani, 9-10 ani, 11-12 ani, 13-14 ani, 15-18 ani
  • chitara pentru grupele de varsta pana in 6 ani, 7-9 ani, 10-14 ani si 15-18 ani
  • vioara pentru grupele de varsta pana in 6 ani, 7-9 ani, 10-14 ani si 15-18 ani
  • canto pentru grupele de varsta pana in 6 ani, 7-9 ani, 10-12 ani, 13-15 ani, 16-18 ani

cursanti mici chitara boem club

Adultii (peste 18 ani) se pot inscrie in concurs la urmatoarele 2 sectiuni:

  • canto
  • instrumental (pian, chitara, vioara, violoncel, saxofon)

Regulamentul si detaliile legate de inscriere sunt afisate pe site-ul www.boemclub.ro la sectiunea Avizier si pe pagina de Facebook a Scolii de Muzica Boem Club: https://www.facebook.com/BoemClub.

Inscrierile vor continua pana pe data de 8 noiembrie 2014 si se pot face online sau personal la sediul Boem Club Dorobanti (Intratea Bitolia nr. 65, sector 1, Bucuresti).

“Ii invitam pe toti cei care canta din voce sau la unul dintre instrumentele care au sectiuni in acest concurs sa participe, deoarece cu fiecare participare la auditii, concursuri, preselectii si concerte acumuleaza experienta de scena, experienta care ii va ajuta sa cante din ce in ce mai natural si fara emotii, in orice context.” Claudia ATANASOAE, Director, Scoala de Muzica Boem Club

Despre Scoala de Muzica Boem Club

Cu o experienta de 5 ani in sustinerea lectiilor de muzica si o echipa de 30 de profesori de muzica absolventi de Conservator cu experienta in predare, Scoala de Muzica Boem Club este prima si cea mai mare scoala de muzica din Romania.  Prin calitatea lectiilor de muzica oferite, prin numarul de cursanti si de profesori, prin oferta educationala vasta, prin proiectele muzicale proprii si proiectele educationale la care participa, prin concertele, preselectiile, concursurile, auditiile, bursele educationale si spectacolele organizate, Boem Club este liderul scolilor de muzica private, sustinand cu succes inca din 2009 lectii de muzica de grup si lectii de muzica individuale pentru copii sau adulti.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.