Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Attic Sale, targ de obiecte vechi in Bucurestiul Vechi 19-20 martie 2011

0

Attic Sale

Vrei sa schimbi? Schimba cu ART Fusion!

Ce este Attic Sale?

Attic Sale este un eveniment social de fundraising unic, propus de A.R.T. Fusion, in care tu esti personajul principal! Aici tu esti cel care face o diferenta in viata sociala a grupului tau de prieteni, tu esti cel care contribuie la atingerea unei cauze social-educationale – sustinerea continuarii activitatilor educationale ale  Asociatiei A.R.T. Fusion.

Attic Sale face parte dintr-o campanie de fundraising mai ampla initiata de Asociatia A.R.T. Fusion, „Dedicat tinerilor! Sustinut de prieteni!” prin care A.R.T. Fusion doreste sa contribuie in continuare, cu aceeasi daruire si entuziasm, la dezvoltarea competententelor tinerilor cu ajutorul artei participative: teatru forum, biblioteca vie, animatie stradala.

Attic Sale este un targ de obiecte vechi dedicat celor care iubesc sa isi petreaca ore in sir cautand comori in podul casei sau in dulapul bunicilor, rememorand sau descoperind parfumul vremurilor de alta data.

Daca tot tie nu-ti place ca ziua e prea scurta, ca alergi dintr-o parte in alta de dimineata pana seara, ca lumea e indiferenta la probleme lumii, ca devenim o tara de pesimisti, ca uitam sa ne bucuram de lucruri mici impreuna, atunci e momentul sa spui DA pentru Attic Sale, sa mergi acasa, sa sortezi lucrurile vechi din podul casei de care nu mai ai nevoie si sa le vinzi in spatiul special pregatit de noi la Attic Sale. Noi iti pregatim contextul, tu vii cu lucrurile!

Cand?

In zilele de 19-20 martie 2011.

Unde?

La cafeneaua Memento Bar and Underbar (Sepcari nr 16).

De ce sa participi?

  • Daca iti place sa participi la targuri de obiecte vechi si vintage, sa povestesti, sa creezi, atunci tu esti participantul perfect al unui AttickSale!
  • Pentru ca nu ai mai facut de mult curatenie in podul parintilor sau in lada de zestre a bunicii si ai descoperit o multime de lucruri interesante
  • Pentru ca poti sa scapi de lucrurile pe care nu le mai folosesti si sa castigi bani de buzunar in acelasi timp
  • Pentru ca poti participa impreuna cu prietenii la acest targ
  • Pentru ca A.R.T. Fusion iti ofera cel mai “cool spatiu” de intalniri si cea mai buna oportunitate de a contribui si tu la o lume mai buna si plina de oportunitati de dezvoltare pentru tineri
  • Pentru ca vor veni foarte multi vizitatori la Attic Sale, iubitori ca si tine de obiecte vechi
  • Pentru ca poti sa-ti imbunatatesti abilitatile de vanzator
  • Pentru ca e FUN
  • Pentru ca si prietenii tai pot sa sustina A.R.T. Fusion alaturi de tine fara nici un efort considerabil

Inscrierea in cadrul targului se va face pe baza unui formular de inscriere care poate fi cerut la adresa dasgespensterkind@yahoo.com . Asteptam confirmarea participarii la targ pana la data limita de 14 martie 2011.

Fondurile obtinute in urma campaniei de fundraising vor fi directionate catre Asociatia A.R.T. Fusion pentru dezvoltarea de programe si activitati de educatie non-formala din sfera artelor participative: teatru forum, biblioteca vie, animatie stradala.

Echipa A.R.T. Fusion!


Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.