Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Athénée Palace Hilton Bucureşti invită tinerii să se alăture celui mai mare eveniment de cariere din cadrul Hilton Worldwide

0

 „Careers@Hilton Live” prezintă oportunităţile de dezvoltare profesională în domeniul ospitalităţii pentru tinerii din întreaga lume.

Athénée Palace Hilton Bucureşti se alătură Careers@Hilton Live: Tineri în domeniul ospitalităţii”. Acţiunea este una extrem de importantă în cadrul Hilton Wordwide şi se derulează pe întreg parcursul lunii mai. Astfel, Hotelurile Hilton din toată lumea organizează numeroase evenimente cu scopul de a promova în rândul tinerilor oportunităţile existente în industria hotelieră. Iniţiativa face parte din programul global Bright Blue Futures, ce încurajează membrii echipei Hilton să îşi împartă timpul şi expertiza cu cei ce urmăresc dezvoltarea profesională.

Pe data de 18 mai, Athénée Palace Hilton Bucureşti va organiza un eveniment dedicat tinerilor, pentru a-i ajuta să se familiarizeze cu cultura organizaţională Hilton şi pentru a le facilita interacţiunea cu angajaţii.

„Careers@Hilton Live” reprezintă o oportunitate unică pentru membrii echipei Athénée Palace Hilton Bucureşti de a stimula interesul profesional al tinerilor în industria hotelieră.

hilton

Participanții vor avea parte de un tur al hotelului, urmat de un târg al departamentelor, alături de profesioniști din toate ariile de activitate ale hotelului. Prin intermediul activităţilor de tip „career speed-networking”, angajaţii îşi propun să contribuie cu sfaturi de dezvoltare aplicabile în sfera profesională şi nu numai. La sfârşitul zilei, tinerii sunt invitaţi să aplice pentru workshop-uri pentru a învăţa mai multe despre realizarea unui CV şi cum să susţină un interviu de angajare reuşit.

Jan Thomsen, directorul general Athénée Palace Hilton, menţionează: “Tinerii continuă să se confrunte cu dificultăţi de angajare şi a devenit mai important ca niciodată să ne asigurăm că ei primesc sfaturi şi informaţii concrete despre opţiunile disponibile in industrie, precum şi despre aptitudinile de care vor avea nevoie la începutul carierei alese.”

“Suntem dornici de a oferi tinerilor o mai bună cunoaştere a industriei hoteliere şi suntem încântaţi că putem face acest lucru prin prisma unuia dintre cele mai mari evenimente dedicate carierelor din lume.”

Careers@Hilton Live: Tineri în domeniul ospitalităţii face parte din angajamentul Open Doors al Hilton Worldwide de a influenţa în mod pozitiv şi de a pregăti cel puţin un milion de tineri până în 2019.

Tinerii ce nu pot participa personal la evenimentele din luna mai vor avea şansa de a lua parte la „Career Concierge”, ce se desfăşoară în mediul digital. Aceştia îşi pot trimite întrebările via Twitter, cu hashtag-ul #CarrersatHilton, sau primi răspunsuri din partea profesioniştilor Hilton Worldwide pe www.hiltonworldwide.com/youth.

Pentru informaţii suplimentare privind oportunităţile profesionale în cadrul Hilton Worldwide, puteţi accesa www.hiltonworldwide.com/careers.

###

Hilton Worldwide

Hilton Worldwide este o companie hotelieră globală de top, deținând atât hoteluri și stațiuni luxoase, cu servicii complete, cât și apartamente pentru sejururi prelungite și hoteluri cu prețuri medii. De 95 de ani, Hilton Worldwide oferă oaspeților experienţe excepţionale în ospitalitate. Mărcile sale includ peste 4300 de hoteluri și multiproprietăți, cu peste 715.000 de camere în 94 de țări și regiuni, printre care Hilton Hotels & Resorts, Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Canopy by Hilton, Curio – A Collection by Hilton, DoubleTree by Hilton, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Hotels, Homewood Suites by Hilton, Home2 Suites by Hilton şi Hilton Grand Vacations. De asemenea, compania deține programul mondial pentru clienți fideli, Hilton HHonors®.

Pentru informații suplimentare vizitați news.hiltonworldwide.com, iar pentru a vă conecta cu Hilton Worldwide: www.facebook.com/hiltonworldwide, www.twitter.com/hiltonworldwide, www.youtube.com/hiltonworldwide, www.flickr.com/hiltonworldwide, şi www.linkedin.com/company/hilton-worldwide.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.