Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atenție! Lansăm Campionatul de Fotbal Robotic în: 3, 2, 1…

0

Mai întâi s-au echipat, iar acum sunt pregătiți să facă schimb de fanioane la mijlocul terenului și să cânte imnul la startul oficial al Campionatului de Fotbal Robotic, ediția a II-a.

Centrul de Creație Tehnică pentru Tineret (inventeaza.ro) în colaborare cu Electrical Engineering STudents` European assoCiation București (eeStec) și Universitatea Politehnica București (UPB) vă invită miercuri, 19 martie 2014, la Conferința de lansare a proiectului Fotbal Robotic – 2014, începând cu orele 12:30, în Sala Senatului din cadrul UPB, Splaiul Independenței, nr. 313, sector 6.

fotbal robotic

fotbal robotic poza 1

Promitem să nu ne întindem prea mult la povești, așa că am comprimat evenimentul în două secțiuni distincte. În deschiderea evenimentului ne onorează cu intervenții scurte și la obiect reprezentanții organizatorilor, partnerilor și sponsorilor proiectului:

Ionuț Cotoi, Președinte inventeaza.ro

Prof. Dr. Ing. Adina Magda Florea, Decan al Facultății de Automatică și Calculatoare

Prof. Dr. Ing. Nicolae Țăpuș, Vicepreședinte Senat UPB

Cătălin Smocot, Președinte eeStec București

Emilia Ursachi, Manager Comunicare, UPC România

Liviu Marica, Director Marketing, ASUS România

Cosmin Pătlăgeanu, Marketing Manager, Luxoft România

Cătălin Cosoi, Chief Security Strategist, Bitdefender România

Camelia Deaconu, Recruitment Partner, Misys

Dana Manolescu, Project Manager, OKAPI

Hans Boot, CTO, ioteo

fotbal pe laptopo

Pentru că suntem oameni ai faptelor, în cea de-a doua secțiune a conferinței vă invităm să faceți cunoștință cu roboții proaspăt ieșiți de la vestiare, pentru o partidă de fotbal robotic. Nu aducem o machetă, ci un întreg sistem operațional pregătit pentru o demonstrație live fix sub ochii domniilor voastre care va avea loc în holul corpului AN al Universității Politehnica.

Odată dat startul Campionatului de Fotbal Robotic prin conferința de lansare, se pornește și o avalanșă de 12 workshop-uri și 6 sesiuni de coaching gratuite în cadrul cărora vei învăța să-ți coordonezi echipa de roboplayeri pentru finală. Înscrierile sunt deschise până pe 22 martie 2014, pe website-ul www.fotbalrobotic.ro.

Vino și tu să faci cunoștință cu roboții!

jucatori de fotbal robotic

Campionatul de fotbal robotic este un proiect inițiat de inventeaza.ro.

Co-organizatori: eeStec și Universitatea Politehnica Bucuresti

Sponsori VIP: UPC, ASUS

Sponsori GOLD LUXOFT, Bitdefender

Sponsori SILVER MISYS, OKAPI, ioteo

Partener instituțional: UNESCO

Parteneri media: eJOBS, Regie Live, CROS, Centrul pentru Studii Complexe, Akcees, Forum IT, Softbinator Algorithms, BOS Romania, Volunteers Fest, Resboiu, Scoala de Valori, Calendar evenimente, VIDEOLINK, PC World, Studentie.ro, Newsman, Asociatia Studentilor la Matematica si Informatica, Blogunteer, THE HACK, Inspire Business, InvataSa, Romania Pozitiva, VOIEVOZII, Suntem Romania, Lume Buna, Electronica Azi, StartEvo, VIP Romania, AIESEC Global IT & Engineering, ROSEdu, Gemma Total Advertising, Stiinta Azi, Timisoara Startup Hub

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.