Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atenţie. Comunicare. Teamwork. ACT!

0

Teams who understand their work expectations are greater than the sum of their parts. One of the best examples is a U.S. Navy aircraft carrier. Despite the likelihood of injury, accidents are so rare that social scientists regard deck sites as „high reliability organizations.“

12: The Elements of Great Managing, Rodd Wagner and James K. Harter

Totuși, ce se află în spatele înțelegerii unei sarcini, cum se formează cele mai eficiente echipe, ce caracteristici au membrii şi liderii acestor grupuri care excelează zi de zi în profesiile lor? Suntem, în mod natural, mai înclinaţi să lucrăm în echipă sau pe cont propriu? Împreună, vom căuta şi vom găsi răspunsuri la aceste întrebări, pe parcursul ultimului training din cadrul primului semestru al Academiei ONG Bridging The Gap.

teamwork-training-picture

 „Atenţie. Comunicare. Teamwork. ACT!“ este un training prin care invităm oengiștii să iasă din zona de confort pentru a-și exersa atenția, capacitatea de concentrare, abilitățile de comunicare și cooperare, cu scopul de a construi relaţii solide atât în cadrul propriilor echipe și ong-uri, cât şi la nivelul sectorului nonguvernamental, în relația cu alte organizaţii.

Pe parcursul atelierului vom:

  • Trece în revistă noţiuni esenţiale de dinamică de grup;
  • Conştientiza ce stă în calea performanţei  unei echipe;
  • Ieşi din zona de confort pentru a merge acolo unde începe învăţarea;
  • Afla ce este atenţia şi cum poate fi antrenată ca un muşchi;
  • Lucra în echipă pentru a face din greșeală o etapă necesară a procesului de învăţare;
  • Reuși să părăsim blocajele în gândire și vom câştiga încredere pentru a trece la acțiune.

Ce obții de la acest training?

  1. Tehnici și metode creative și eficiente, pe care le poți folosi imediat, în cadrul organizației tale, cu scopul de a creşte performanța propriei echipe;
  2. Informații și studii de caz despre cum funcționează cele mai eficiente echipe din lume
  3. Cum se menţine energia și motivația în interiorul unei echipe;
  4. Energie pozitivă, voie bună, networking și o experiență distractivă, într-un mediu sigur.

Trainingul este gratuit?

Acest training este gratuit, dar puteţi face o donaţie către Bridging The Gap prin PAYBAY (Pay As Your Budget Allows You – Plăteşti atât cât îţi permite bugetul). Donaţia nu este obligatorie, iar sumele strânse vor fi direcţionate către activitatea ong-ului nostru.

Program

„Atenţie. Comunicare. Teamwork. ACT!“ – Marţi, 23 iunie, 2015

Interval orar: 10:00 – 16:00

Loc de desfăşuare: Maastricht School of Management

Strada Puţul lui Zamfir 36, Bucureşti

Aplică aici!

Aşteptăm aplicaţiile voastre până joi, 18 iunie, ora 12:00.

Candidaţii selectaţi vor fi anunţaţi vineri, 19 iunie, până la ora 17:00.

Trainer

Mircea Racoviceanu

„Oengist de vocaţie”, pasionat de educaţie nonformală, formator autorizat de Autoritatea Naţională pentru Calificări şi Manager de proiect în cadrul Bridging The Gap, Mircea a trecut pragul unei organizaţii nonguvernamentale acum 12 ani şi de atunci n-a mai părăsit „sectorul”. În ultimii 5 ani a elaborat şi implementat mai multe programe educaţionale pentru tineri, în cadrul cărora a conceput şi livrat traininguri.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.