Atelierul Zânelor, copii și părinți se joacă împreună pentru o cauză nobilă

0

Junior Chamber International (JCI) București lansează Atelierul Zânelor, eveniment cu carater umanitar de strângere de fonduri pentru copilaşi ce provin din familii cu posibilităţi foarte reduse.

Evenimentul va avea loc  sâmbătă, 17 decembrie, între orele 11.00 – 14.00, la AFI Mall Bucureşti, și se adresează părinților și copiilor, care au ocazia să se joace creativ împreună și să facă și o faptă bună.

Taxa de participare la activitățile Atlierul Zânelor este de 40 lei + o jucărie în stare bună.

atelier-zane-foto

Activitățile sunt diverse și mai ales creative, iar la cele 5 ateliere pregătite, fiecare ghidat de o câte o Zână, părinții și copiii vor învăta să creeze ciorăpei pentru a împodobi bradul în Ajunul Crăciunului, vor confecționa împreună scrisori și felicitări pe care i le vor trimite lui Moș Crăciun, vor picta manual obiecte, vor modela figurine din marțipan și se vor deghiza în îngerași și spiriduși pentru a se alătura echipei lui Moș Crăciun!
Pagina de Facebook a evenimentului este aici.

Sunt așteptate să se înscrie aproximativ 60 de perechi formate din copii (cu vârsta între 4 – 11 ani) și părinți la activităţile organizate de Zânele JCI București. Prin rotaţie, echipele vor participa la toate cele 5 ateliere pregătite special pentru ei.

JCI București este una dintre cele mai importante organizaţii non‐profit de tineri lideri, antreprenori şi profesioniști cu vârste între 18 şi 40 de ani, membră a JCI România și afiliată rețelei mondiale Junior Chamber Internațional (JCI), care numără peste 200.000 de membri în peste 100 de țări.

Atelierul Zânelor îşi propune să aducă bucurie atât pe chipul copiilor din program, cât şi pe chipul copiilor nevoiaşi. Prin timpul petrecut împreună cu părinţii lor, copii capătă şi mai multă încredere în ei, devin mai motivaţi şi mai fericiţi.

Evenimentul este organizat în colaborare cu AFI Mall, iar partenerii proiectului sunt: AFI Aventurier, Şcoala Olga Gudynn, Zâmbirici, 441 Design Studio, DynamiXRM, Gamma Digital Printing, Patiseria Tineretului, Consens Academy, Adrenallina Sports PR & more.

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 50 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.