Atelierul ornamentelor de Craciun, 3 decembrie

0

Ho ho ho iata ca veni si iarna, iar de Mos Nicolae ne mai despart doar cateva zile si Craciunul bate la usa. De acea ArtShapes te invita sambata, 3 decembrie, intre orele 11:00-13:00, la ceainaria Tea House pentru atelierul de quilling-ornamente de Craciun. 

Vom realiza: fulgi de zapada, braduti, Mosi Craciuni, ingerasi, felicitari si multe altele, sub indrumarea unei persoane specializate, pentru personalizarea sarbatorilor de iarna.

Taxa de participare este de 35 de lei si include materialele necesare desfasurarii cursului si o ciocolata calda oferita de gazda noastra, Ceainaria Tea House.

Profita de ocazie si inscriete la atelierul de quilling, de pe 3 decembrie, trimitand un mail la madalinagogorita@yahoo.com. Locurile sunt limitate.

Iar daca vii la atelierele de pe 3 si 10 decembrie impreuna cu un prieten, pretul cursului tau este de 25 de lei. Ce zici suna bine?

Ceainaria Tea House: Str. Ion Erou Calin, nr. 25, sector 2, Bucuresti
Asociatia Deshide-ti Sufletul

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează