Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelierul “OPEN HEART: social tools for effective collaboration“

0

Atelierul “OPEN HEART: social tools for effective collaboration“ este destinat tuturor celor care promovează soluții și modele bazate pe bunăstare ecologică și socială: antreprenorilor, activiștilor, profesorilor, inițiatorilor de proiecte, coach, mentori, leaderi din întreprinderi eco-sociale, start-up-uri, incubatoare, project manageri, grupuri de inițiativă civică, NGO-uri, alte organizații ce își doresc modele noi de organizare bazate pe transparență, deschidere, auto-management.

PENTRU CINE este acest workshop?
Acest workshop este destinat tuturor celor care promovează soluții și modele bazate pe bunăstare ecologică și socială:
Antreprenorilor, activiștilor, profesorilor, inițiatorilor de proiecte, coach, mentori, leaderi din întreprinderi eco-sociale, start-up-uri, incubatoare, project manageri, grupuri de inițiativă civică, NGO-uri, alte organizații ce își doresc modele noi de organizare bazate pe transparență, deschidere, auto-management.

DE CE?
Ai observat nevoia de a (te) schimba? Și cum, de cele mai multe ori, lipsa de instrumente sau complexitatea acestora te poate frustra și resemna la a folosi metode convenționale dar ineficiente de adaptare și colaborare.
Acestea pot epuiza, alimenta neîncrederea și slăbi coeziunea grupului/echipei, ducând în final la frustrare și abandon.

CE ADUCE acest atelier?
Instrumente colaborative și de transformare a conflictelor, soluții alternative de adresare a problemelor, metode inovative pentru luarea deciziilor și modele noi de guvernanță.
Vom folosi dinamici de grup precum Forum, Fishbowl, Open Space, World Cafe și desigur că vom juca o mulțime de jocuri și multe altele.
Posibilitate de a experimenta aceste instrumente și de a afla în detaliu cum să le aplici în organizatia, grupul sau proiectul tău.

Seriile Open Heart sunt ateliere participative proiectate pentru a crea stări de flow și a ne elibera potențialul ca indivizi și ca grupuri. Open Heart sunt oportunități de a ne conecta la inteligența colectivă, de a explora câmpul inteligenței Emoționale, de a iesi din zona de comfort.

Intr-o atmosferă de joacă și bucurie, aceste 2 zile pot fi o experiență profundă de transformare, la nivel individual și colectiv, unde se deconstruiesc tipare mentale vechi si se crează spațiul unde intâmpinam și sărbătorim nesiguranța Noului.

Pe decursul acestui atelier va fi creat și susținut un spațiu de încredere și suport reciproc. Vom explora multe instrumente și vom invăța cum să creăm relații autentice și durabile, în spiritul colaborării și transformării.

CU CINE?
Facilitatorii acestor experiențe transformative de 2 zile sunt Claudian Doboș și Filipa Simoes.
Claudian Dobos și Fiipa Simoes sunt eco-socio-antreprenori, fondatori ai Aurora Community din România și Asociatiei Terra Livre. Ambii sunt designeri ai călătoriei #OpenHeart și facilitatori în multe instrumente transformative, ca Deep Ecology, Permacultura, Dragon Dreaming, Evoneers’Journey, ESE, Sociocracy 3.0 și multe altele.

Află mai multe despre ei aici:
https://www.arise.education/filipa-simoes/
https://www.arise.education/claudian-dobos/

“Be prepared to embrace your light and your shadow.” Filipa Simoes
“Come and dare to explore the journey of Emotional Intelligence literacy, where the “I” meets the “WE”.” Claudian Doboș

COSTURI:
Preț recomandat: 430 RON

Taxa include 13 ore de facilitare și acoperș participarea la curs precum si costul de închiriere al sălii.
Ne dorim ca această taxă să nu fie un impediment pentru participare ci mai degrabă o poartă pentru noi descoperiri. Organizatorii sunt determinati să fie inclusivi și să găsească posibilitați benefice pentru toți intervenienții.

LOCAȚIA:
“La Firul Ierbii” este un loc foarte special, relaxant și multifuncțional, destinat conexiunilor. Afla mai multe despre ei aici: http://lafirulierbii.org/

Datorita limitarii de spatiu, numarul de participanti este limitat. Fii sigur ca ai rezervat locul!

ARISE & OPEN HEART ALUMNI
Conditii speciale de participare se aplica pentru participanti la editii anterioare Open Heart sau alte ateliere arise.education.
Intra în contact!

ÎNSCRIERI:
Rezerva-ti locul completand urmatorul formular:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdKcbgSrkScp6abVCNkcymmN-Ales0bJl2mdaveFtj8NqdEZQ/viewform

ÎN CE LIMBA?
Atelierul va fi facilitat în limba engleză cu traducere în limba română.

ORGANIZARE
Atelierul “OPEN HEART: social tools for effective collaboration“ este organizat la inițiativa ICPR – Institutul de Cercetare în Permacultura din România în colaborare cu Asociația România în Tranziție, arise.education și sprijinul La Firul Ierbii.

link eveniment FB: https://www.facebook.com/events/1722793597741827/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.