Atelierul de Storytelling @ roPot

0

Atelierul de Storytelling

Data şi ora: 25 Iun 2011 10:30 am – 05:30 pm
Loc: HUByx

Gazde: Sandra Ghiţescu

De ce e important storytelling-ul?

Când cineva ascultă o poveste, mintea sa se aliniază cu cea a povestitorului. O poveste bună te poarta în universul povestitorului şi, de multe ori, te face să vrei să o împărtăşeşti şi cu alţii. Storytelling-ul este important pentru cei care-şi doresc că informaţiile pe care le transmit să fie înţelese, reţinute şi povestite mai departe.

Ce şi cum facem de fapt în atelierul ăsta?

Disecăm poveşti consacrate pentru a le înţelege anatomia. Apoi căutam firul narativ al proiectelor noastre pentru a construi noi poveşti, cu impact. Ne împărtăşim poveştile şi învăţăm unii de la ceilalţi.

Care sunt obiectivele acestui atelier?

  • A face trecerea de la paradigma prezentărilor la cea a povestilor.
  • A reconecta participanţii la “povestitorul” din ei.
  • A însoţi participanţii în creionarea poveştii proiectelor lor.

Costul participării la acest eveniment este de 120 lei şi include masa de prânz (pentru abonaţii roPot dedicat, Atelierul de Storytelling este inclus în pachetul de membru)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează