Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelierul de Pânza cauta croitoreasa

0

Atelierul de Pânza cauta croitoreasa!

Atelierul de pânză este o unitate protejată a asociației ViitorPlus. Confecționăm produse din bumbac 100%, netratat, neînălbit și nevopsit, pentru a putea susține misiunea socială și de mediu: oferirea de locuri de muncă persoanelor cu dizabilități fizice și oferirea unei alternative ecologice la punga de plastic.

Logo Atelierul de panza

Atelierul de Pânza cauta o croitoreasa pentru un post de 6 ore/zi. Experiența în croitorie nu este o conditie, dar reprezintă un avantaj. Persoanele care nu au experiența vor fi instruite la locul de munca.

Cerinte:
1. Persoana de incredere.
2. Responsabilitate si seriozitate fata de indatoririle zilnice
3. Persoana ordonata si orientata spre rezultate de calitate si in timp util.

Incurajam sa aplice persoanele care apartin urmatoarelor grupuri:
– familii monoparentale (părinte singur/a)
– familii cu 3 sau mai mulți copii (părinte)

Pentru a aplica vă rugăm trimiteți un CV la adresa hr@viitorplus.ro sau contactati numărul de telefon 0735.215.453, intre orele 9-18, de luni pana vineri.

Despre autor

avatar

ViitorPlus a fost înfiinţată în România ca organizaţie neguvernamentală, nonprofit, independentă, pentru a stimula şi contribui la transpunerea în practică a conceptului de dezvoltare durabilă la nivel de individ, comunitate şi organizaţii. În viziunea noastră, dezvoltarea durabilă integrează în viaţa cotidiană abordarea sistemică a realităţii şi valorifică interconexiunile dintre planurile de mediu, uman, economic şi social, care fundamentează civilizaţia umană, în aşa fel încât generaţiile actuale şi cele viitoare să-şi poată satisface nevoile şi să-şi poată păstra oportunităţile.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.