Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vrei să-ți înveți copilul despre sistemul solar în cel mai distractiv mod?

0

Adu-l sâmbătă, 31 ianuarie la atelierul Sistemul Solar, organizat de BluParty, unde va învăța prin cele mai simple jocuri despre astronomie, planete și Soare și va construi propriul său model de sistem solar!

Părinții sunt așteptați împreună cu copiii la SkyBar din Bucuresti – Calea Dorobanți nr.155, et. 5, începând cu ora 11:00. Înscrierile se fac pe site, completând formularul din pagina atelierului pentru copii.

Copy of Afis atelier sistemul solar pentru copii

În cadrul atelierului copiii vor colora, picta și recicla o simplă cutie de pantofi și o vor transforma într-un model de sistem solar format din opt planete împreună cu sateliții lor naturali și Soare,  pe care la sfârșit îl pot lua acasă.

Copiii vor afla multe din curiozitățile cosmosului și sistemului nostru solar, de la ce sunt planetele, cum s-au format și ce culori au, până la ordinea în care se afla ele față de Soare și ce temperaturi sunt pe fiecare planetă.

Atelierul Sistemul Solar este potrivit pentru copii cu vârste între 6 și 10 ani și va fi coordonat de Alexandra Timofte, actriță la Teatrul Notara și Manager de Creație în echipa BluParty.

La acest atelier sunt disponibile 15 locuri. Participarea la atelier costă 35 lei/copil.

BluParty va asigura toate materialele necesare pentru a construi modelul de sistem solar.

Atmosfera de distracție și decorul de petrecere sunt asigurate de LaParty.

Petrece mai mult timp liber de calitate alături de copilul tău!

Sumar despre Atelierul pentru copii “Sistemul Solar”

  • Organizatori: BluParty.ro și LaParty.ro
  • Data: Sâmbătă, 31 ianuarie
  • Orele: 11.00 – 12.00
  • Locația: SkyBar, strada Dorobanți, nr. 155, etajul 5
  • Recomandat copiilor între 6 și 10 ani
  • Trainer: Alexandra Timofte, actriță la Teatrul Notara și Manager de Creație în echipa BluParty
  • Cost atelier: 35 lei/copil

Pentru mai multe informații puteți trimite un e-mail la alexandra.timofte@bluparty.com sau apela 0732 99 27 27.

BluParty pregătește noi idei de activități pentru copiii și părinții în căutare de planuri de weekend.

Atelierul Sistemul Solar este organizat de BluParty, o echipă de organizatori de petreceri pentru copii în București, cu peste 9 ani de experiență în a asigura buna dispoziție a micuților la aniversări și evenimente publice, prin programe de animație, spectacole și divertisment pentru copii. Accesoriile pentru decorarea locației de petrecere sunt asigurate de LaParty.ro, magazinul online de accesorii pentru petreceri.

BluParty își propune să organizeze cele mai interesante activități pentru copii din București și să ofere părinților noi șanse de a petrece cât mai mult timp împreună cu copiii lor.

Adresa: Bucuresti, str. Măgura Vulturului nr. 42.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.