Atelierul de aranjamente florale @ Băcănia cu Suflet şi Magia florilor / Bucuresti

0

 

Băcănia cu Suflet şi Magia florilor invită copilaşii între 3-8 ani pe 5 Martie, ora 18:00 să-şi formeze simţul estetic în vederea realizării unor buchete ghiduşe potrivite sosirii primăverii!
Atelierul de aranjamente florale durează 1 oră şi se va desfăşura în cadrul Băcăniei cu Suflet pe strada Mendeleev, nr.37, în Piaţa Romană din București.
Participarea costă 70 ron, iar părinţii îşi pot înscrie copiii până pe 4 martie la băcănie cu un avans de 20 Ron.
Detalii la adresa: liviu@bacaniacusuflet.ro
afis flori

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează