Atelierul “Cum sa vezi un suflet”

0

14.02 - Cum sa vezi un suflet

 

Sambata, 14 Februarie, de la ora 17:00 in Alandala  va invitam la atelierul “Cum sa vezi un suflet”. Participare: 20 lei. Numar limitat de locuri: 35. Rezervari: 0720 326 925 / 0740 471 901 sau la alandala.cafe@gmail.com

FB event: https://www.facebook.com/events/595687367200107/

Vrei sa cunosti oameni noi intr-un mod relaxat, jucaus si fara prea multe batai de cap? Crezi ca poti construi o relatie stransa cu o persoana straina, in mai putin de o ora? Noi putem paria! Ia parte la experimentul nostru daca iti doresti sa cunosti oameni noi si sa afli povesti sau din pura curiozitate de a descoperi cum funcționeaza.

Alandala Cafe – Str. Aurel Vlaicu 70 – Bucuresti.

Pentru a ajunge la Alandala, de la Piaţa Romană o luaţi pe Bvd Dacia şi după Institutul Francez faceţi stânga pe Str Aurel Vlaicu.
Casa se află pe partea dreaptă a drumului la numarul 70 şi o veţi recunoaşte după poarta colorată Alandala.

https://www.facebook.com/AlandalaCafe

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează