Atelierul creativ al imaginilor de taina @ Alandala Cafe

0

Duminica ne intalnim din nou la atelierul creativ inspirat din tehnici de art terapie. Atelierul dureaza două ore, incepe la 15:00 si este deschis tuturor.

La fiecare întâlnire vor participa doi art terapeuti în formare, care vă vor însoţi în procesul art-terapeutic.

Facilitatorii atelierului sunt formati in metoda Phronetik, o metoda de lucru infiintata in Austria si oferita in Bucureşti de asociatia A.R.T.E.

Mai multe detalii despre aceasta forma de dezvoltare personala aici :www.expresive.ro.

11035617_877407665650154_4030648799514090530_n

Ce este Art Terapia ?

Art Terapie înseamnă spaţiul sacru şi secret dintre Tine si mine, în care impreună vom incerca să schiţăm instantanee ale sufletului, Tu imaginanduţi-le, iar eu însoţindu-te.
Art Terapia presupune deschidere şi încredere din partea Ta, precum şi empatie şi sprijin din partea mea. integrând, într-o curgere firească şi spontană, atributele copilăriei în prezentul adultului: culoare, bucurie, energie..

Daca ati participat deja la un atelier puteti sa va inscrieti pe grupul atelierului unde puteti vedea pozele de la sesiunile trecute si diferite indormatii referitoare la ateliere si la art terapie.
https://www.facebook.com/groups/artterapie/

Art Terapia facilitează exprimarea emoţiilor şi conştientizarea lor, înglobând armonios toate planurile noastre: spirit, corp, suflet, efectul fiind deblocarea resurselor.

Daca doriti puteți lucra si individual cu unul din art-terapeuții in formare prezenți Duminică. E suficient sa va exprimati dorinta si vom organiza impreuna o sedinta individuala. Sedintele individuale costa 10 de lei.

Cand: In fiecare Duminica de la ora 15:00
Unde : La Alandala (str Aurel Vlaicu nr 70)
Cat: Donatie libera
Cine: Art Terapeuti in Formare.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează