Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelierul creativ al imaginilor de taina @ Alandala Cafe

0

Duminica ne intalnim din nou la atelierul creativ inspirat din tehnici de art terapie. Atelierul dureaza două ore, incepe la 15:00 si este deschis tuturor.

La fiecare întâlnire vor participa doi art terapeuti în formare, care vă vor însoţi în procesul art-terapeutic.

Facilitatorii atelierului sunt formati in metoda Phronetik, o metoda de lucru infiintata in Austria si oferita in Bucureşti de asociatia A.R.T.E.

Mai multe detalii despre aceasta forma de dezvoltare personala aici :www.expresive.ro.

11035617_877407665650154_4030648799514090530_n

Ce este Art Terapia ?

Art Terapie înseamnă spaţiul sacru şi secret dintre Tine si mine, în care impreună vom incerca să schiţăm instantanee ale sufletului, Tu imaginanduţi-le, iar eu însoţindu-te.
Art Terapia presupune deschidere şi încredere din partea Ta, precum şi empatie şi sprijin din partea mea. integrând, într-o curgere firească şi spontană, atributele copilăriei în prezentul adultului: culoare, bucurie, energie..

Daca ati participat deja la un atelier puteti sa va inscrieti pe grupul atelierului unde puteti vedea pozele de la sesiunile trecute si diferite indormatii referitoare la ateliere si la art terapie.
https://www.facebook.com/groups/artterapie/

Art Terapia facilitează exprimarea emoţiilor şi conştientizarea lor, înglobând armonios toate planurile noastre: spirit, corp, suflet, efectul fiind deblocarea resurselor.

Daca doriti puteți lucra si individual cu unul din art-terapeuții in formare prezenți Duminică. E suficient sa va exprimati dorinta si vom organiza impreuna o sedinta individuala. Sedintele individuale costa 10 de lei.

Cand: In fiecare Duminica de la ora 15:00
Unde : La Alandala (str Aurel Vlaicu nr 70)
Cat: Donatie libera
Cine: Art Terapeuti in Formare.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.