Atelierele Distractive de Vara in Engleza – GRATUITE

0

Vacanta de vara este un moment foarte bun pentru copii de a se imprieteni cu limba engleza, asimiland cu usurinta notiuni noi de vocabular sau gramatica, intr-o atmosfera placuta si relaxanta.

De aceea, Shakespeare School a pregatit pentru copiii din Bucuresti in cautarea unei experiente de vacanta inedite, o serie de activitati distractive, dar educative, GRATUITE, care ii vor ajuta sa indrageasca, pe loc, limba engleza.

FB_atelier_distractiv
Inscrieti-va copilul, GRATUIT, la unul dintre Atelierele Distractive de Vara in Engleza – intalniri interactive si relaxante cu limba engleza, care vor avea lor in perioada 20 – 23 iulie.

Atelierele Distractive de Vara in Engleza sunt adresate copiilor intre 4 si 14 ani.
• Fiecare atelier include activitati cu teme diferite, pe grupe de varsta si niveluri de cunoastere a limbii engleze.
• Participand la Atelierul Distractiv de Vara in Engleza potrivit grupei sale de varsta, copilul va descoperi, alaturi de profesorii nostri, cum poate invata engleza cu drag, prin jocuri interactive, competitii, scenete si interpretari de roluri.

Unde au loc Atelierele Distractive de Vara in Engleza?
• Sediul Shakespeare School Victoriei, Str. Tokio nr. 9, sector 1, Bucuresti.

Cine poate participa?
• Copiii din Bucuresti, cu varsta intre 4 si 14 ani.

Alegeti unul dintre urmatoarele ateliere, in functie de varsta copilului:
• Atelier distractiv de vara „Hello, English Summer” (4-6 ani)
o Luni, 20 iulie, intre orele 18:00 – 19:30
• Atelier distractiv de vara „Hello, Ziggy & Zaggy” (7-8 ani)
o Marti, 21 iulie, intre orele 18:00 -19:30
o Joi, 23 iulie, intre orele 18:00 -19:30
• Atelier distractiv de vara „My Summer Adventure” (cls. II-III)
o Luni, 20 iulie, intre orele 18:00 – 19:30
• Atelier distractiv de vara „Around the World in 10 Days” (cls. IV-VI)
o Marti, 21 iulie, intre orele 18:00 -19:30
• Atelier distractiv de vara „Public Speaking” (Cls. VI-VIII)
o Miercuri, 22 iulie, intre orele 18:00 -19:30

Atelierele Distractive de Vara in Engleza ii provoaca pe copii la ras si creativitate, ii invata sa comunice intre ei si sa se joace alaturi de alti copii, in echipa.

Cum se desfasoara Atelierele?
• Participam la jocuri de tot felul: de miscare, de rol, cu marionete.
• Intram in competitii la tabla interactiva si activitati antrenante.
• Ascultam cantece energizante si povesti si urmarim filmulete amuzante in limba engleza ideale pentru imbogatirea vocabularului si numai bune de descretit fruntile.
• Descoperim tehnici de Public Speaking, urmarind discursuri ale unor personalitati din istorie sau ale celor mai buni speakeri TED, exersand abilitatile de conversatie.
• Povestim si citim in limba engleza despre obiceiuri si civilizatii din diferite colturi ale lumii, pentru a ne imbogati cunostintele de cultura generala dar si pentru a asimila notiuni noi de vocabular si expresii in engleza.

Ce am mai pregatit pentru o experienta de neuitat?
– Photo corner – copiii isi vor putea pastra zambetele in fotografii haioase, care vor avea mesaje amuzante in limba engleza.
– Tombola cu premii – cei mai norocosi dintre participanti vor pleca acasa cu premii oferite de Shakespeare School
– Ice Tea Corner – pentru ca e vara si e cald, va vom invita pe toti, cu mic cu mare, sa va racoriti, in zona dedicata ceaiului specific englezesc, cu gheata.
– Goodie Bag – toti participantii vor primi, la final, surprize care sa le aminteasca de experienta petrecuta, vara aceasta, la Atelierele Distractive de Engleza Shakespeare School.

Cum rezervi un loc pentru copilul tau?

Click AICI si lasa-ne datele tale in formular.
Vei fi sunata pentru a finaliza procedura de inscriere la Atelierul Distractiv de Vara in Engleza potrivit pentru copilul tau.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează