Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

ATELIERELE ART ANTIPA: cei mici la întâlnire cu Arta

0

Muzeul Naţional de Istorie Naturală “Grigore Antipa” vă invită să-i aduceți pe cei mici la o întâlnire cu Arta sâmbătă, 7 februarie 2015, în cadrul programului educațional Art Antipa.

Modulul lunii februarie, intitulat ”Camuflajul la Polul Nord” va debuta în această sâmbătă cu tema  ”Chirele arctice în zbor” și va continua cu alte subiecte incitante: ”Beluga, delfinul alb al oceanelor”, ”Bufniţa zăpezilor, o pasăre răpitoare” și ”Ursul polar de la Polul Nord”.

Art Antipa foto

Atelierele se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 5-8 ani (orele 10.00 – 11.15), precum și celor cu vârste între 9-14 ani (orele11.30 – 12.45).

Cei mici vor avea prilejul să descopere habitatul alb de la Polul Nord şi se vor inspira din paleta de griuri colorate a maestrului Peter Bruegel cel Bătrân. În cadrul primului modul se vor studia câteva dintre vieţuitoarele care trăiesc în aceste condiții extreme, precum și modul în care acestea reuşesc să supravieţuiască celor mai scăzute temperaturi. Secretele ursului polar şi ale bufniţei zăpezilor vor fi deconspirate în urma acestui studiu amănunțit.

Taxa participării la cele 4 ședințe ale unui modul este 160 ron/participant, iar pentru o ședință este de 50 ron/participant (în limita locurilor disponibile). Înscrierea participanţilor se poate face pe e-mail: info@antipa.ro sau la telefon: 021.305.60.31

Detalii: www.antipa.ro şi pe pagina de Facebook a Muzeului ”Antipa”: www.facebook.com/muzeulantipa

Parteneri media: EmailWing, MediaIQ, UnitedMedia, Calendar Evenimente, comunicatedepresa.ro, Centruldepresa.ro, Oraşul Meu, Grădinite.com, Prokid.ro, GoKID.ro, Salut Bucureşti, inParc, mamica.ro, Revista Baby, melc-codobelc.roagendacopiilor.wordpress.com, HotNews, SmartWoman, stiripentrucopii.com,kidsnews.ro.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.