ATELIERELE ART ANTIPA: cei mici la întâlnire cu Arta

0

Muzeul Naţional de Istorie Naturală “Grigore Antipa” vă invită să-i aduceți pe cei mici la o întâlnire cu Arta sâmbătă, 7 februarie 2015, în cadrul programului educațional Art Antipa.

Modulul lunii februarie, intitulat ”Camuflajul la Polul Nord” va debuta în această sâmbătă cu tema  ”Chirele arctice în zbor” și va continua cu alte subiecte incitante: ”Beluga, delfinul alb al oceanelor”, ”Bufniţa zăpezilor, o pasăre răpitoare” și ”Ursul polar de la Polul Nord”.

Art Antipa foto

Atelierele se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 5-8 ani (orele 10.00 – 11.15), precum și celor cu vârste între 9-14 ani (orele11.30 – 12.45).

Cei mici vor avea prilejul să descopere habitatul alb de la Polul Nord şi se vor inspira din paleta de griuri colorate a maestrului Peter Bruegel cel Bătrân. În cadrul primului modul se vor studia câteva dintre vieţuitoarele care trăiesc în aceste condiții extreme, precum și modul în care acestea reuşesc să supravieţuiască celor mai scăzute temperaturi. Secretele ursului polar şi ale bufniţei zăpezilor vor fi deconspirate în urma acestui studiu amănunțit.

Taxa participării la cele 4 ședințe ale unui modul este 160 ron/participant, iar pentru o ședință este de 50 ron/participant (în limita locurilor disponibile). Înscrierea participanţilor se poate face pe e-mail: info@antipa.ro sau la telefon: 021.305.60.31

Detalii: www.antipa.ro şi pe pagina de Facebook a Muzeului ”Antipa”: www.facebook.com/muzeulantipa

Parteneri media: EmailWing, MediaIQ, UnitedMedia, Calendar Evenimente, comunicatedepresa.ro, Centruldepresa.ro, Oraşul Meu, Grădinite.com, Prokid.ro, GoKID.ro, Salut Bucureşti, inParc, mamica.ro, Revista Baby, melc-codobelc.roagendacopiilor.wordpress.com, HotNews, SmartWoman, stiripentrucopii.com,kidsnews.ro.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează