Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ateliere pentru copii in limba engleza

0

Road Language Centre invita copiii de 6-8 ani la o serie de ateliere in limba engleza pentru copii, create de profesorii nostri. Pe cei mici ii asteptam cu multe jocuri, experimente distractive si activitati de comunicare in limba engleza!

Atelierele in limba engleza se adreseaza copiilor de 6-8 ani si au loc la sediul Road Language Centre (Strada Dr. Staicovici 4, Cotroceni, Bucuresti).

Fiecare atelier are o durata de 90 de minute si se desfasoara sambata, de la ora 10:30 la 12:00.

Taxa de participare: 30 lei/copil.

In cadrul atelierelor, vom imbina multe jocuri si experimente distractive cu activitati de comunicare in limba engleza pe subiectul propus (geografie, stiinte, istorie etc). Copiii vor viziona clipulete, se vor juca, vor lucra in echipa pentru a crea diferite obiecte si vor fi motivati sa comunice in limba engleza. Scopul atelierelor este dezvoltarea creativitatii, cresterea increderii in sine si invatarea unor notiuni de limba engleza prin jocuri si activitati interactive.

Ce ateliere am pregatit pentru copii:

Geografie – vom picta, ne vom juca, vom vorbi in limba engleza despre tari si continente si vom realiza manual steaguri

Istorie – vom afla istoria unei culturi marete, vom lucra impreuna la un dialog „medieval”, ne vom juca si vom realiza manual finger puppets

Stiinte – vom participa la experimente stiintifice precum lava lamp si plasma globe, ne vom juca si vom pleca acasa cu un obiect realizat in urma unui experiment

Atelier de vocabular util – prin intermediul jocurilor ne vom imbogati vocabularul util si vom invata directii pe harta, fraze des intalnite in vacante si calatorii


Inscrierile la ateliere se fac online: http://www.edventure.ro/engleza/ateliere-pentru-copii/


Despre noi:
Road Language Centre este un centru cu peste 13 ani de experienta, acreditat de Ministerul Educatiei prin Autoritatea Nationala pentru Calificari. Din 2010 este Centru Oficial de Pregatire a Examenelor Cambridge pentru copii si adolescenti, recunoscut de University of Cambridge, iar din ianuarie 2018, Road Language Centre este membru British Council Addvantage Premium.

Link: http://www.edventure.ro/engleza/ateliere-pentru-copii/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.