Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ateliere magice de Halloween pentru copii

0

Sâmbătă, 31 octombrie, te așteptăm la Librăria Delfin – Strada Cernăuți nr. 31, Sector 2 – să iei parte la două ateliere vesele și iscusite de pictura. Îți punem la dispoziție tot ce trebuie pentru a personaliza îndragitele accesorii de Halloween, iar la sfârșit, vei pleca acasa cu dovlecelul și masca pictate de tine!

Atelierele sunt destinate copiilor cu vârste între 4 si 8 ani, iar participarea se face pe bază de înscriere, la numarul de telefon 0722.437.073. Înscrierile se fac până vineri, ora 12:00. Intrarea este gratuită.

Halloween_Eveniment

Programul atelierelor

  • Atelier de pictat dovlecei   10:30-12:00
  • Atelier de pictat măști       12:30-14:00

Tot ce trebuie să faci, este să ne vizitezi, însoțit de imaginație și zâmbete. Noi ne ocupăm de voie bună și distracție, iar prietenii de Ludio.ro ne vor ajuta sa împodobim de sarbatoare dovleceii și măștile.

Tot de la Librăria Delfin, poți pleca la colindat, direct costumat! Cu pelerine de magician, pe mătură de vrăjitoare sau în costum de mumie și fantomă. Nu va lipsi dovleacul felinar și găletușa pe care o vei umple cu dulciuri și bomboane.

Spune-ne daca vii la petrecere și pe Facebook

Te așteptăm cu drag!

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.